Marina Satti Greece Eurovision 2024

Μαρίνα Σάττι: «Θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι μου»!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε τις πρόβες της χορογραφίας με τον Mecnun Giasar, για την Eurovision 2024.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το βράδυ της Τρίτης την εκπρόσωπο μας και μίλησε για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό, αλλά και για τα γούρια που έχει.

«Η πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλά. Ισχύει ότι στη χορογραφία έχω τρεις χορευτές οι οποίοι είναι σέξι. Πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσω στη Eurovision. Προς το παρών δεν έχω άγχος. Το γούρι μου είναι οι άνθρωποι που έχω στην ομάδα. Δεν έχουμε βρει ακόμα τι θα φορέσω. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και έθνικ. Έχω τον πιο τοπ χορογράφο στον κόσμο».

Όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η χορογραφία θα είναι εντυπωσιακή.

Υπενθυμίζουμε πως η ελληνική συμμετοχή θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 7 Μαρτίου, μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Παρα πολύ καλα κανει η Μαρίνα και κρατα χαμηλο προφιλ. Φαινεται οτι κοιταει την δουλεια της και συνεργαζεται με κορυφαία ονοματα του χωρου. Οτι και να γινει, οποια θεση και να παρουμε, και τελευταίοι να ρθουμε που λεει ο λογος, δεν μπορουμε να καταλογησουμε τιποτα στην Ερτ και στη Μαρινα. Ειναι ξεκάθαρο οτι φετος γιενται το ακριβως αντίθετο απο οτι περυσι

    Απάντηση
  2. Angelos-Fiip M.
    Angelos-Fiip M. says:

    το τραγουδι της ειναι μονο για ελληνικη καταναλωση,την ακουσα να λεει οτι δεν την ενδιαφερει η θεση που θα παρει!
    Μα Μαρινα μου,τοτε θα μπορουσε να παει ο καθενας,ποιος σου ειπε οτι να μας εκπροσωπεις δεν σημαινει οτι περιμενουμε να πας με τελειο τραγουδι και να να μας φερeiς την νικη!Μια δευτερη Παπαριζου θελουμε και οχι τους ARGO…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *