paparizou-2

Ελλάδα: Εκπομπή για τη Eurovision με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαρίζου ;

Η Eurovision βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδιασμών της ΕΡΤ και στο Ραδιομέγαρο γίνονται συζητήσεις για μια εκπομπή 10 επεισοδίων αφιερωμένη στην ιστορία της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από το ντεμπούτο της το 1974 έως και σήμερα, με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες που επικαλείται το ZNews.gr, πρωταρχικός στόχος των ιθυνόντων στην Αγία Παρασκευή είναι η πλήρης αξιοποίηση του τεράστιου και ποικίλου αρχείου της ΕΡΤ, που συχνά – και όχι αδίκως – θεωρείται ως κρυμμένος “θησαυρός”.

Η πρόσφατη επίσκεψη της Κατερίνας Κασκανιώτη, της νέας διευθύνουσας συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης, στο αρχείο της ΕΡΤ κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς η ανάδειξη του αρχειακού υλικού της δημόσιας τηλεόρασης αποτελεί μία από τις πρώτες στρατηγικές προτεραιότητες της νέας διευθύνουσας συμβούλου.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων για την προβολή μιας εκπομπής 10 επεισοδίων αφιερωμένης στην παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, υπάρχει και η σκέψη να προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όλα αυτά τα χρόνια και “άφησαν το δικό τους λιθαράκι” στην πεντηκονταετή πορεία της χώρας μας στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου της Γηραιάς Ηπείρου.

Το επικρατέστερο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον ρόλο του οικοδεσπότη είναι αυτό της Έλενας Παπαρίζου, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό δύο φορές το 2001 και το 2005, χαρίζοντας στη χώρα μας τη μοναδική της νίκη στη Eurovision.

Το κατά πόσον θα υλοποιηθεί η εν λόγω σκέψη εναπόκειται στο κατά πόσο η Έλενα της καρδιάς μας θα δεχτεί την πρόταση, έχοντας δεχτεί και στο παρελθόν προτάσεις από την Αγία Παρασκευή για να συμμετάσχει σε κάποιο από τα πρότζεκτ της δημόσιας τηλεόρασης.

Ειδικότερα, είχαν προηγηθεί προ ολίγων μηνών συζητήσεις με την Παπαρίζου για να αναλάβει την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής-μουσικής εκπομπής που θα εξερευνούσε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Θα σας άρεσε η ιδέα για ένα ενδεχόμενο αφιέρωμα της ΕΡΤ στην πεντηκονταετή πορεία της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: ZNews.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Gus
    Gus says:

    Όχι. Ανούσιες εκπομπές…τα ίδια και τα ίδια… Να προβάλλονται οι συμμετοχές …το έχουν κάνει πολλές φορές …ελπίζω να μην έχουν το ίδιο κλιπ με τις συμμετοχές έως το 1994….

    Μια εκπομπή για την eurovision θα ήταν να είναι με θέματα της τρέχουσας διοργάνωσης! Ναι να έχει και ιστορικά στιγμιότυπα αλλά να ενημερώνει για τα φετινά δρώμενα…..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *