Στην κορυφή το Eurovisionfun και αυτό το καλοκαίρι | To INFE επάνω από τον OGAE!

Με ανατροπές στην επισκεψιμότητα των Eurovision sites κυλάει το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά που δημοσίευσε για τον μήνα Ιούλιο το similarweb. Αυτό που παραμένει σταθερό είναι η μεγάλη πρωτιά του Eurovisionfun τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και η τέταρτη θέση που έχει μεταξύ όλων των ιστοσελίδων που καλύπτουν τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού παγκοσμίως.

Τεράστια καθίζηση για OGAE, άνοδο για INFE

Με εκπλήξεις στην ουρά της επισκεψιμότητας ολοκληρώθηκε ο Ιούλιος, αφού το ogaegreece που εδώ και χρόνια ήταν σταθερά δεύτερο πίσω από το Eurovisionfun, πλέον βλέπει και την πλάτη του infegreece, που μετά από πάρα πολλά χρόνια φαίνεται να ανακάμπτει και να ξεφεύγει από τα μη ανιχνεύσιμα νούμερα, στα οποία πλέον είναι το ogaegreece.

Πιο συγκεκριμένα, το Eurovisionfun για τον μήνα Ιούλιο συγκέντρωσε 91.000 επισκέπτες, φθάνοντας στην θέση νο. 404.842 στην παγκόσμια κατάταξη και στην θέση νο. 7.124 στην αντίστοιχη ελληνική.

Το δεύτερο πλέον, infegreece, συγκέντρωσε 21.600 επισκέπτες, με το τελευταίο και καταϊδρωμένο ogaegreece να μην ανιχνεύεται, δηλαδή να βρίσκεται όλο το μήνα κάτω από τις 15.000!

Σε απόσταση αναπνοής από το Eurovoix το Eurovisionfun!

To Eurovisionfun συνεχίζει να μειώνει την απόσταση του από το Eurovoix και την τρίτη θέση παγκοσμίως, που αυτό το μήνα είχε 135.800 επισκέπτες. Παρακάτω βλέπετε τον πίνακα με τα δημοφιλέστερα ενημερωτικά eurovision sites, πλην του eurovisionworld, που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση με 900.000 επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα το Eurovisionfun!

Χωρίς καμία αμφιβολία το Eurovisionfun συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα, συνεχίζοντας και το καλοκαίρι να παρέχει στους αναγνώστες του πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, με επίκεντρο πάντα την αγάπη όλων των συνεργατών μας για το διαγωνισμό.

Χωρίς ατζέντες, χωρίς να αναμένουμε με τα γραφόμενα μας δωρεάν εισιτήρια, χωρίς να πληρώνουμε για ψεύτικους followers και likes στα κοινωνικά μας δίκτυα, η γιγάντωση του Eurovisionfun είστε όλοι εσείς, που έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται

Φυσικά κανείς στην ομάδα του Eurovisionfun δεν εφησυχάζει, αφού πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται στα σκαριά. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, καθώς το υπόλοιπο του καλοκαιριού αναμένεται καυτό. Τι θα γίνει τελικά στην κόντρα ΕΡΤ και ΡΙΚ με φόντο το Fame Story; Πως θα επιλέξει η ΕΡΤ τον εκπρόσωπό της στην Eurovision 2024; Αυτά και όσα άλλα μας απασχολήσουν, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τις απαντήσεις τους στα άρθρα του Eurovisionfun.

Τα live μας στο κανάλι μας στο YouTube θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως και νέες συνεντεύξεις και πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται συνεχώς και εκεί.

Μέσα από τα social media μας θα συνεχίσουμε την διάδρασή μας, ενώ και στο μοναδικό ουσιαστικά γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα ανταλλάσσουμε απόψεις με επίκεντρο φυσικά τον αγαπημένο μας θεσμό!


Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τον ogae με αυτα που υποστήριζε φέτος και τις παρωπίδες που φορούσε τον διαβάζει πλέον μόνο ο Ζούλας, η Κοζάκου η επιτροπή, ο Βίκτωρας οι φίλοι και η οικογένεια του. Μόνο εδώ ενημερωνόμαστε έγκυρα και έγκαιρα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού παιδιά!!

    Απάντηση
  2. AEId
    AEId says:

    Σας παρακαλώ μην κάνετε ξανά καμία αναφορά σε αυτούς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους διαφημιζετε. Σας διαβαζουν 5-6πλάσιοι, μόνο αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι αν αναφέρονται στα άρθρα σας. ❤️
    Μόνο έτσι συντηρούνται!

    Απάντηση
  3. Eurofan
    Eurofan says:

    Η νέα γενιά φίλων την eurovision θα αναρωτιέται γιατί δεν έχουμε εμείς ogae όπως όλοι. Ε τουλάχιστον θα μπορούνε να πούνε ότι δεν έχουν όλοι Site eurovision τρίτο στην Ευρώπη

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *