Οι προτάσεις του Eurovisionfun για την Eurovision 2025 ξεκινούν σύντομα!

Η Eurovision 2024 είναι ήδη παρελθόν, αλλά οι διαδικασίες για το 2025 θα ξεκινήσουν σύντομα σε όλη την Ευρώπη. Οι θρυλικές προτάσεις του Eurovisionfun ξεκινούν από 1η Ιουνίου και ποιος ξέρεις ίσως ο επόμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας ή της Κύπρου στον διαγωνισμό να βρίσκεται ανάμεσά τους! Εξάλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τρεις καλλιτέχνες που προτείναμε έφθασαν τελικά στην σκηνή της Eurovision!

Μέσα από το Eurovisionfun συστήσαμε τόσο την Stefania, όσο και την Amanda στο ελληνικό κοινό. Αμφότερες στην συνέχεια διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της χώρας μας και κατάφεραν αυτό που μέχρι πριν λίγα χρόνια φαινόταν ακατόρθωτο. Δύο συνεχόμενα τοπ10 για την Ελλάδα, κάτι που όπως αποδείχθηκε και φέτος ήταν ένας τεράστιος άθλος. Στην συνέχεια προτείναμε καλλιτέχνες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της ελληνικής επιλογής για το 2023, όπως ο Βασίλης Κούρτης ή η Μελίσσα Μαντζούκη, η απόφαση όμως της ΕΡΤ ήταν διαφορετική, με τα γνωστά όπως θυμάστε αποτελέσματα. Φέτος, η πολυαγαπημένη μας Silia Kapsis που συστήθηκε στο κοινό για πρώτη φορά μέσα από τις προτάσεις της ιστοσελίδας μας, επελέγη τελικά από το ΡΙΚ και εκπροσώπησε την Κύπρο στο Μάλμε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας ταυτόχρονα την 15η θέση στον μεγάλο τελικό.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και για την Eurovision 2025 να λείψουν οι προτάσεις μας, που τόσες συζητήσεις φέρνουν ανάμεσα στην ελληνική και ξένη eurovision κοινότητα των fan. Έχουμε ήδη ετοιμάσει την λίστα των καλλιτεχνών που θα σας παρουσιάσουμε. Κάποιοι εξ αυτών γνωρίζουμε πως ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, κάποιοι άλλοι είναι απλά δικοί μας ευσεβείς πόθοι, όλοι όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι καλλιτέχνες που μπορούν να σταθούν επάξια στην σκηνή της Eurovision και να μας κάνουν υπερήφανους για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Άλλους τους γνωρίζετε, άλλους όχι. Εξάλλου ο διαγωνισμός έχει αποδείξει πως καμία σημασία δεν έχει η δημοφιλία που κάποιος καλλιτέχνης απολαμβάνει στη χώρα του. Όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Προσπαθήσαμε οι δέκα καλλιτέχνες που έχουμε επιλέξει να εκπροσωπούν όσο το δυνατόν, τα περισσότερα μουσικά είδη και ρεύματα. Για πρώτη φορά φέτος έχουμε και tiktoker, ενώ φυσικά δεν λείπουν και τα ταλέντα από το εξωτερικό.

Από 1η Ιουνίου ξεκινάμε την παρουσίαση των προτάσεών μας για την Eurovision 2025. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο καλοκαίρι θα σας αποκαλύψουμε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που θεωρούμε άξιους διαδόχους της Stefania, της Amanda και της Silia που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της ελληνικής ή κυπριακής εκπροσώπησης στον επόμενο διαγωνισμό, που μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα σε ποια πόλη της Ελβετίας θα φιλοξενηθεί, γνωρίζουμε όμως πως ο ανταγωνισμός όσο πάει και γίνεται δυσκολότερος.

Μέσα από τα social media θα αποκαλύπτουμε στοιχεία για την ταυτότητα των καλλιτεχνών. Ενώ η πρώτη παρουσίαση τους θα γίνεται από το κανάλι μας στο YouTube, με video και στην συνέχεια φυσικά θα ακολουθεί και σχετικό άρθρο!

Σήμερα με τη φωτογραφία του άρθρου σας δίνουμε και μια πρώτη γεύση από τις προτάσεις μας. Μπορείτε να διακρίνετε κανέναν εξ αυτών; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην χάσετε το σημερινό μας Live στις 22.15 το βράδυ:


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2025 μόλις ξεκίνησε!

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Έλεν
    Έλεν says:

    Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει όλο το εκτόπισμα Ως θέαμα Μουσικής και τραγουδιού της Γιουροβίζιον για την σκηνή της ελβετίας.2025

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Αν θελουμε μια συμμετοχή για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε απλα όμορφα και να βολευτούμε με μια θεσούλα 15-20 στην καλύτερη περίπτωση στον τελικό, τότε ναι είναι πολύ καλή η Παπαδόπουλου. Αν όμως πάμε με βλέψεις για βραβείο, τότε χρειάζεται ένα κορυφαίο τραγούδι που να έχει και μια ουσία, να έχει κάτι να πει, ένα μπακ στορυ η οτιδήποτε άλλο, όπως είχε η Ελβετία φέτος. Η μια καλλιτεχναρα όπως η Λόριν πέρσι που σε κάνει αν ανατριχιάζεις με το εκτόπισμα της από την Κύπρο έως την Ισλανδια και από την Πορτογαλία μέχρι την Εσθονια. Και ας μην είχε αυτό που λέμε τραγουδάρα με νόημα, είχε όμως αυτό το εκτόπισμα. Όσο και αν ψάχνω δεν έχω εντοπίσει κάτι από αυτά στη δισκογραφία της Παπαδόπουλου.

      Απάντηση
  2. Thomas
    Thomas says:

    Τον Sidarta ρε παιδιά τι τον θέλατε? Τι θα πάει να κάνει ο τραπερ εκεί?
    Και όποιος πει που τον είδα φαίνεται στην φωτογραφία

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ο Σιντάρτα είναι πολύ κοντά στο στυλ του Mahmood κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι Τραπ ακριβώς αυτό που κάνει. Πιστεύω θα μπορούσε να πάει πολύ καλά! Έχει τραγούδια στην δισκογραφία του που θα μπορούσαν άνετα να πάνε καλά στο διαγωνισμό.

      Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Περιμένω με ενδιαφέρον την σταδιακή αποκάλυψη των καλλιτεχνών που θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν στην eurovision 2025

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Τον Theon Evan βρήκα!! Αυτός/η με το κόκκινο πρέπει να είναι κάποιος/α ομογενής ενώ τις δύο κυρίες με τα μαύρα μάλλον πρέπει να τις γνωρίζουμε.

    Απάντηση
  5. Sav
    Sav says:

    Για την Κύπρο μ’αρέσει η δυναμική που έχουν δώσει τα νέα παιδιά της ομογένειας και θα ήθελα να δω τον Juke να πηγαίνει με την Κύπρο. Insta: https://www.instagram.com/jukemusicuk/. Πολύ νεανικό vibe και φρέσκοι οι ήχοι του. Στα σοσιαλ του λενε ήδη όλοι να παει eurovision κι επίσης τα βιντεο που τραγουδά με τον παππού του έχουν κάνει αίσθηση

    Απάντηση
  6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ says:

    LOS PRESVIOS που έλεγε και η ταινία, δεν υπάρχει δεξαμενή πια εδώ , οι ομογενείς θα μας σώσουν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *