Κύπρος: Το ρεπορτάζ του ΡΙΚ για την επιλογή της Silia Kapsis!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ σήμερα Τρίτη 26/9, μεταδόθηκε σχετικό video για την επιλογή της Silia Kapsis ως εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2024.

Το ΡΙΚ για την Silia Kapsis και τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Στο θέμα που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος και σχολιάστρια της μετάδοσης του διαγωνισμού για το ΡΙΚ, Μελίνα Καραγεωργίου, παρουσιάστηκε το βιογραφικό της Silia, αλλά έγινε και μία αναφορά στον συνθέτη του τραγουδιού, Δημήτρη Κοντόπουλο.

Συνεχίζουν οι προετοιμασίες για το ΡΙΚ και την Silia Kapsis

Η ομάδα του ΡΙΚ μαζί φυσικά με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, αλλά και τον Ηλία Κοκοτό έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματά τους στο δρόμο για το Μάλμε και τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Ηλία Κοκοτό με την διοίκηση του ΡΙΚ. Ο γενικός διευθυντής Θανάσης Τσώκος, τα μέλη του ΔΣ του ΡΙΚ, η αρχηγός αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, αλλά και ο Μιχάλης Μαραθεύτης, υπεύθυνος του project eurovision εκ μέρους της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης.

Με θετικά σχόλια η ανακοίνωση της Silia

Το ΡΙΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τα σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της Silia Kapsis. Όλοι σχεδόν μιλούν για μία πολύ καλή επιλογή, με προοπτικές που μπορεί να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο διαγωνισμό.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay’s time, μίλησαν επίσης με πολύ θετικά σχόλια συγκρίνοντας μάλιστα την Silia με τις επιλογές που κατά καιρούς κάνει η ΕΡΤ …

Το ταξίδι της κυπριακής αποστολής μόλις έχει ξεκινήσει και όπως καταλάβατε στο Eurovisionfun θα παρακολουθήσουμε από στενά αυτή τη διαδρομή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *