Ελλάδα: Ακούστε το τραγούδι του Jimmy Sion για την Eurovision 2023!

Τον Jimmy Sion, τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο House of Fame του ΣΚΑΙ, όπου έφτασε μέχρι τον Τελικό.

Είναι από τους καλλιτέχνες, που τα δύο τελευταία χρόνια, είχε καταθέσει τα τραγούδια του στην ΕΡΤ, δίχως να καταφέρει να μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό.

Πριν από λίγο, ο νεαρός τραγουδιστής, κυκλοφόρησε το τραγούδι που είχε καταθέσει για την Eurovision 2023, με τίτλο FLY.

Πρόκειται για ένα upbeat ηλεκτρονικό κομμάτι, με το οποίο όπως μας είχε δηλώσει ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε έτοιμη και τη σκηνική παρουσία του για το Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα ο Jimmy Sion δήλωσε στο Eurovisionfun:

Tο τραγούδι που είχα δηλώσει για την Eurovision 2023, λέγεται FLY και το παρουσίασα για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες στο Ohrid Festival στα Σκόπια όπου ήμουν καλεσμένος. Το Ohrid Festival είναι ένας μουσικός διαγωνισμός σαν την Eurovision που γίνεται κάθε χρόνο με συμμετοχές από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Καλεσμένοι επίσης ήταν και ο Vasil Garvanliev εκπρόσωπος στη EuroviSion με το FYROM το 2019, 2020, 2021, η Super star Neda Ukraden, καθώς και άλλοι Eurostars.

Ακούστε το FLY του Jimmy Sion, στο παρακάτω βίντεο:

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε πέρσι ο Jimmy Sion:

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή του Jimmy Sion; Θα είχε τύχη στην σκηνή της Eurovision;

 Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Αν βγάλουμε απέξω φυσικά την απερίγραπτη σκηνική εμφάνιση, σαν πρωτογενές υλικό δεν είναι κακό. Και σίγουρα θα ήταν μια μη αναμενόμενη συμμετοχή από τη χώρα μας, δεν έχουμε ξαναστείλει κάτι τέτοιο. Στον τελικό θα περνούσε σίγουρα πάντως, από κει και πέρα δεν ξέρω.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Και για να επαναδιατυπωσω καλύτερα το προηγούμενο σχόλιο μου, σαν κονσεπτ αυτή η late ninetyλα της σκηνικης εμφανισης που βλεπουμε, αν δουλευοταν ωστε να βγαζει το ρετρο στοιχειο με πιο φρεσκια αισθητικη, θα μπορουσε ναναι big plus. Μια συγχρονη χορογραφια πχ που θα αξιοποιουσε με πιο συγχρονο τροπο τις χαρακτηριστικες κινησεις των techno-trance 90s. Εχουμε πηξει στα 80s απο περσι, ακομα δεν εσκασε η επανανακαλυψη των 90s που νομοτελειακα θα ερθει του χρονου η του παραχρονου, τουλαχιστον θα μασταν απο τους πρωτους. Σαν ρεφρεν, το μπιτ ειναι δυναμικο-aggresive στα επιπεδα του τσα τσα τσα. Ολα τα υπολοιπα θελουν πολλη δουλεια βεβαια (πιο δυναμικο και διαφοροποιημενο prechorus, 1-2 γυρισματα για να αναδειξει πιο πολυ φωνη, γιατι εχει οντως καλη φωνη), αλλα ακομα κι ετσι, μπραβο για την προταση. Αν το επαιρνε καποιος παραγωγος να το δουλεψει και να το κανει να ακουγεται οχι τοσο σαν στυγνη αντιγραφη απο τα late 90s αλλα σαν τραγουδι του 2023 που αντλει εμπνευση απο την δεκαετια αυτην και δινει κατι φρεσκο, θα ηταν εξαιρετικο. Η πικρη αληθεια ειναι πως ακομα και ετσι μισομαγειρεμενο οπως ειναι, πιο ενδιαφερον ειναι απο το what they say. Καλα, εξυπακουεται πως αν το εστελνε καμια Σουηδια, ακομα και ετσι, θα ταν στο τοπ 10 -τουλαχιστον- στα στοιχηματα.

      Απάντηση
      • Panos
        Panos says:

        Ε όχι ίσα κι όμοια με το Rise Up, αυτό θα έκανε πανικό. Βέβαια θα ήθελα να δω κάτι αρκετά διαφορετικό σκηνικά, σίγουρα 2 χορευτές, μια πολύ καλά δουλεμένη χορογραφία και κάποιου είδους, πυροτέχνημα/καπνό/φωτιά και σίγουρα κάτι καλύτερο ενδυματολογικά και γενικότερα στην εμφάνισή του διότι με αυτό το look θα πήγαινε καρφί για Barbara Dex.

        Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Από τη αδιάφορο του Vernicos, σκάλες ανώτερο αυτό! Σκηνικά ως act, είναι για κλάματα βέβαια, αλλά θα είχε πιθανότητες διάκρισης ως τραγούδι. Αυτός πάντως, έχει κάτι, το παλεύει πολύ….

    Απάντηση
  3. THEODOROS KARAVANAS
    THEODOROS KARAVANAS says:

    Αρχικά τα κομμάτια της Eurovision, δεν μπορούν να ακουστούν πριν την επιλογή τους αν βγουν στον αέρα είναι άκυρα… έχετε κ σχετικό σάιτ.. θα έπρεπε να είστε πιο σωστά ενημερωμένοι ε

    Απάντηση
  4. Gus
    Gus says:

    Από το αδιαφορο του Βερνίκου καλύτερο είναι. Όχι δεν θα είχε ελπίδες…ίσως να μην περνούσε καν τελικό….
    Από την άλλη οι εταιρείες και οι καλλιτέχνες να είναι προσεκτικοί…μπορεί η Δημόσια Τηλεόραση της Β.μακεδονιας να άλλαξε όνομα αλλά τα κανάλια της όχι….παραβιάζοντας την συνθήκη….αλλά θα μου πεις σε αυτή τη χώρα ποιος νοιάζεται…..η παρταρα μας να είναι καλά …

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *