Νορβηγία: Η διαδικασία επιλογής των συμμετοχών του MGP 2024!

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το Melodi Grand Prix 2024, μέσω του οποίου θα επιλεχθούν ο εκπρόσωπος και το τραγούδι της Νορβηγίας για τον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, έχει λήξει ήδη από τις 31 Αυγούστου. Έτσι το NRK, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, εκείνο της αξιολόγησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των συμμετοχών που θα προκριθούν στο MGP 2024 και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στο Μάλμε, δόθηκαν από τον αρχηγό της αποστολής της χώρας.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι ακροάσεις των υποβληθέντων τραγουδιών από ειδική επιτροπή του NRK, η οποία προέκρινε ορισμένα από αυτά στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Οι ερμηνευτές των κομματιών κλήθηκαν χτες να τα ερμηνεύσουν ζωντανά μπροστά στην επιτροπή. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μετά την αξιολόγηση των ζωντανών ερμηνειών, θα προκύψει και η οριστικοποιημένη λίστα των υποψηφίων, η οποία αναμένεται να δωθεί στη δημοσιότητα στις αρχές Ιανουαρίου του 2024.

Θυμίζουμε πως τη Νορβηγία πέρσι εκπροσώπησε η Alessandra με το τραγούδι “Queen of Kings”, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με συνολικά 268 βαθμούς. Μάλιστα, το τηλεοπτικό κοινό την κατέταξε στην 3η θέση. Θα καταφέρει η Νορβηγία να κατακτήσει μία τρίτη συνεχόμενη θέση στη δεκάδα;

https://www.youtube.com/watch?v=PUHSM_vTqTI


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: eurovoix 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *