Ελλάδα: Σήμερα ανακοινώνει η ΕΡΤ τον καλλιτέχνη για την Eurovision 2024!

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση η ΕΡΤ ανακοινώνει σήμερα μέσα από την εκπομπή Studio 4 τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024!

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της  Eurovision 2024 θα ανακοινωθεί σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 15:00, στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Συντονιστείτε, για να μάθετε ποιος θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Αναπάντεχο και ξαφνικό! Η ΕΡΤ, έκανε χοντρή ντρίπλα στα ρεπορτάζ και τις πιθανότητες! Λογικά ο,τι έκανε το έκανε πολύ μυστικά που κανείς δεν γνώριζε, αφού βρήκε καλλιτέχνη κτλ σε απόλυτη μυστικότητα. Μήπως είναι ο Good job Nicky τελικά, που φαινόταν ότι ήταν ο ποιο οργανωμένος και με έτοιμο τραγούδι? Για να δούμε…

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Αυτό και αν είναι περίεργο δεν έπρεπε πρώτα να οριστεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ? Τουλάχιστον εσείς γνωρίζετε τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει?

    Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    What? Και οι καλλιτέχνες που θα έστελναν τραγούδι; Ξέρω ότι δεν είναι υποχρεωμένη η ΕΡΤ να τους ακούσει, αλλά περίμενα μια εσωτερική επιλογή σαν το 2023, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ελπίζω πάντως να είναι για καλό όλο αυτό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *