Good Job Nicky: “Αν πάμε φέτος Eurovision, δεν φεύγω χωρίς μία θέση στο τοπ5 ή νίκη” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ενώ όλοι αναμένουμε στην ΕΡΤ και τις ανακοινώσεις της, για την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024, ο Good Job Nicky δηλώνει αποκλειστικά μέσω του Eurovisionfun εμφατικά την παρουσία του και την υποψηφιότητά του για τον επόμενο διαγωνισμό.

Το πλάνο είναι να καταθέσω την πρότασή μου στην ΕΡΤ

Στην σύντομή συνομιλία που είχαμε με τον Good Job Nicky, μας επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την πρόθεση του να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στο Μάλμε, με ένα τραγούδι που έχει ήδη έτοιμο.

Το πλάνο είναι να καταθέσουμε (την πρόταση μας) στην ΕΡΤ! Αλλά αυτό που με απασχολεί πιο πολύ από όλα είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου. Θέλω να πάω με την υποστήριξη της χώρας μου. Έχω δυνατούς ώμους αντέχω!

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτήσουμε και για το τραγούδι που έχει ετοιμάσει για τον διαγωνισμό.  Ο Good Job Nicky απάντησε με χαρά και σε αυτή μας την ερώτηση, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Το μόνο που θα σας πω είναι πως κατά την γνώμη μου και σύμφωνα και με την άποψη της ομάδας μου, εάν πάμε φέτος, δεν θα φύγω χωρίς το τοπ5 ή την νίκη! Το τραγούδι είναι ξεχωριστό και τελείως διαφορετικό σε σχέση με ο,τιδήποτε άλλο.

Έτοιμο από το καλοκαίρι το τραγούδι για την Eurovision

Στο ίδιο μήκος δηλώσεων είχε κινηθεί και πριν λίγους μήνες ο νεαρός καλλιτέχνης, όταν σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The2night Show, είχε αποκαλύψει πως έχει ήδη έτοιμο ένα τραγούδι για την Eurovision 2024.

Το τραγούδι είναι έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω.”

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τρόπο επιλογής της ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας αιχμές.

“Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το “οκ” από τον κόσμο.

Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος. Ίσα ίσα θα βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτό που θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα.

Γιατί, πολύ μπέρδεμα!Πάρα πολύ μπέρδεμα…”

Εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΡΤ

Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για τον τρόπο επιλογής της ελληνικής συμμετοχής για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η όποια υποψηφιότητα του Good Job Nicky ή οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη θα εξαρτηθεί από την μέθοδο που χρησιμοποιήσει η ελληνική δημόσια τηλεόραση για να επιλέξει την συμμετοχή μας.

Με τον χρόνο πάντως να περνάει, τα περιθώρια για την διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού και αυτή την χρονιά περιορίζονται.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τα πράγματα είναι απλά, η ΕΡΤ με τη δικαιολογία έλλειψης χρόνου) αυτή κοιμάται του καλού καιρού, δεν θα κάνει λογικά ούτε φέτος εθνικό τελικό.
    Λογικά θα ακολουθηθεί παρόμοια διαδικασία με τις προηγούμενες χρονιές. Τουλάχιστον ας αλλάξουν τους τσαρλατάνους που τρέχουν -που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή – το project. Ιδανικά ας επιλέγει μια shortlist από διευρυμένη ομάδα ειδικών με μια online ψηφοφορία (βλ. Τσεχία).
    Τώρα για τον gjn ελπίζω να έχει κάτι πολύ καλύτερο του heaven is a sin και αν επιλεγεί να κρατάει μικρό καλάθι γιατί οι Ευρωπαίοι εμφανώς έχουν βαρεθεί το wanna be Σουηδία που παίζει η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια δείχνοντας πως ότι δυτικοτροπο στέλνουμε δε θα το ψηφίσουν! Ακόμα και η 12η θέση της Αμάντα στο κοινό το επιβεβαιώνει αυτό.
    Καλή επιτυχία πάντως και μακάρι να έχει τόσο καλό τραγούδι που όντως να μπορέσει αν επιλεγεί να φέρει μια καλή θέση.
    Επιτρέψτε μου όμως να κρατάω μικρό καλάθι ειδικά όσο υπάρχουν ακατάλληλοι τύπου Παπαδημητρίου κλπ με αλλεργία σε οτιδήποτε έθνικ που ίσως να έχει λείψει από την Ευρώπη μια τέτοια συμμετοχή μετά από 10+ χρόνια…

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Δε συμφωνώ πως ότι δυτικότροπο έχουμε στείλει δεν το ψηφίζουν ούτε ότι επειδή κάτι είναι ποπ είναι wannabe Σουηδία, η Στεφανία μια χαρά πήρε 10η θέση και αυτή σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Και γιατί να γυρίσουμε ΠΑΛΙ στα έθνικ? Λες και μόνο αυτό έχουμε. Συν του ότι 10+ χρόνια πίσω υπήρχε το απόηχο της Ελληνικής διασποράς που πλέον δεν υπάρχει οπότε εκεί ότι και να στέλναμε το ίδιο θα ήταν. Οπότε απορία πραγματικά γιατί να γυρίσουμε ξανά στα εθνικ.

      Απάντηση
  2. Christos
    Christos says:

    Δε λεω ενδιαφέρον καλλιτέχνης. Αλλα και πριν 2 χρονια κατι τοσο σιγουρα ελεγε και το τραγουδι του ηταν τεράστια πατάτα. Τωρα λεγεται οτι ειναι καλο. Αντε να δουμε

    Απάντηση
  3. George
    George says:

    Νομίζω πως για την φετινή χρονιά θα ήταν πιο καλό να στείλουμε κάτι πιο ελληνικό. Θα είχε πιο ενδιαφέρον και εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό. Δεν θεωρώ ότι ο Good Job Nicky με το στυλ του μπορεί να καταφέρει πολλά.

    Απάντηση
    • Υρω Γάρου
      Υρω Γάρου says:

      Ο gjn τουλάχιστον με αυτά που στέλνουμε γενικά έχει φωναρα και το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια. Το ότι δεν σας αρέσει το στυλ τραγουδιών που λέει είναι άλλο θέμα.

      Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Θεωρώ ότι η πιθανότητα για έναν εθνικό τελικό ήταν καταδικασμένη από την αρχή από την στιγμή που δεν είχε οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος ώστε να τρέξει από νωρίς τις οποίες διαδικασίες τώρα η απευθείας ανάθεση είναι μονόδρομος. Το πιο πιθανό είναι η ΕΡΤ να ανακοινώσει κάπου μέσα στο νέο έτος τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει μαζί με το τραγούδι και μακάρι να είναι ο good job nicky και όχι άλλος ένας Βερνίκος.

    Απάντηση
  5. Τina
    Τina says:

    Μόλις είχα στείλει το μήνυμα και διαβάζω με έκπληξη ότι σήμερα θα γίνει η ανακοίνωση του καλλιτέχνη πάντως όπως είπα και στο παραπάνω μήνυμα μου μακάρι να είναι ο good job nicky και όχι να ξαναζήσουμε τα φετινά ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *