Γερμανία: Ο νικητής της Eurovision 2000 υπέβαλε συμμετοχή στo “Das Deutsche Finale 2024”!

Ο Jørgen Olsen, ένας εκ των νικητών της Eurovision 2000 για τη Δανία, θα προσπαθήσει φέτος  να επιστρέψει στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας, αυτή τη φορά, τη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κατέθεσε ένα τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει σε συνεργασία με τη γερμανίδα τραγουδίστρια Alexandra Hofmann. Η τελευταία μάλιστα ανέφερε πως η ίδια παρότρυνε τον Jørgen να κάνει αυτό το βήμα.

Θυμίζουμε πως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το “Das Deutsche Finale 2024”, τον εθνικό τελικό μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή της Γερμανίας για τον ερχόμενο διαγωνισμό, έληξε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή τα τραγούδια βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης.

Ο Jørgen Olsen εκπροσώπησε τη Δανία στη Eurovision 2000, μαζί με τον αδελφό Niels, κατακτώντας την πρώτη θέση με 195 βαθμούς. Έκτοτε έχει προσπαθήσει να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision το 2005 και 2007, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Θα θέλατε να δείτε τον Jørgen Olsen να επιστρέφει στη Eurovision;


Μείνεται συντονισμένοι στο eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: SWR 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *