Ελλάδα: Το καλωσόρισμα της Μαρίνας Σάττι από την Golden Records!

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, η Μαρίνα Σάττι αποτελεί πλέον μέλος του ενεργητικού της MINOS EMI.

Ωστόσο, σήμερα ανακοινώθηκε ότι η φετινή μας εκπρόσωπος θα βρίσκεται στο δυναμικό της Golden Records, η οποία ανήκει στην MINOS EMI.

Η Golden Records, εκτός από τη Μαρίνα, εκπροσωπεί τρεις νεαρές και αρκετά επιτυχημένες καλλιτέχνιδες. Αυτές είναι οι Αναστασία, Άσπα και Daphne Lawrence.

Η σχετική ανακοίνωση είχε ως εξής:

WELCOME! Καλωσορίζουμε στην GoldenRecords την τραγουδοποιό και πρωτοπόρο Μαρίνα Σάττι!

Η Μαρίνα Σάττι είναι πολυσχιδής… μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

Τα ευρωπαϊκά Μέσα μάλιστα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, τόσο κλασική όσο και σύγχρονη. 

Ετοιμαστείτε για τα όμορφα projects που έρχονται, με το πρώτο και πολύ συναρπαστικό να είναι η συμμετοχή της στην Eurovision ‘24 με την Ελλάδα!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision, στο σχετικό μας άρθρο.


Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή της ΕΡΤ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *