Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Από που κι ως που να πάει η Ζόζεφιν στην Eurovision;”

Τις τελευταίες εξελίξεις στην Eurovision κλήθηκε να σχολιάσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, που έχει εκπροσωπήσει τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κύπρο στον διαγωνισμό, φθάνοντας μάλιστα με την Καλομοίρα και το Secret Combination στην τρίτη θέση το 2008.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ερωτώμενος για τις φήμες που ήθελαν την Ζόζεφιν να εκπροσωπεί ή έστω να διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024 στάθηκε ιδιαίτερα καυστικός. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Από που κι ως που η Ζόζεφιν; Αυτό που κάνει η Ζόζεφιν το κάνει δέκα φορές καλύτερα η Φουρέιρα. Για μένα είναι για εσωτερική κατανάλωση με τα χιτάκια που βγάζει. Η σκηνή της Eurovision θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση που νομίζω πως η Ζόζεφιν δεν την έχει.

Στην σύγκριση Μαρίνας Σάττι και Ζόζεφιν ο Ποσειδώνας επίσης ήταν ιδιαίτερα γλαφυρός.

Εννοείται πως ψηφίζω Μαρίνα Σάττι, δεν τίθεται θέμα, είναι μεγάλη απόσταση.

Όσο αφορά την επιλογή της ΕΡΤ με την Μαρίνα Σάττι, ήταν υποστηρικτικός αν και δεν του άρεσε κάτι από την συνέντευξη της εκπροσώπου μας στο Studio 4. Τι ήταν αυτό;

Είναι πολύ ταλαντούχο, είναι καλλιτέχνης με κεφαλαίο Κ…Δεν μπορώ να βλέπω συνεντεύξεις και να μασάνε τσίχλα…Το θεωρώ προσβλητικό, ο μόνος που έβγαινε στην τηλεόραση και μασούσε τσίχλα ήταν ο Νότης, που είχε πουλήσει όμως και 500.000 δίσκους.

Παρά την προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού σύνθεσης, για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν πείθεται για να στείλει συμμετοχή.

Όταν όμως ο ερμηνευτής γράφει και ο ίδιος τραγούδια δεν ξέρω αν θα πειστώ όταν στο τέλος σταλούν τραγούδια και ο ερμηνευτής πάει με δικό του τραγούδι.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στο βίντεο παρακάτω:

Θυμηθείτε και όλα όσα μας ανέφερε αποκλειστικά στο κανάλι μας πριν λίγους μήνες.

Συμφωνείτε με όλα όσα ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Ζόζεφιν και την Μαρίνα Σάττι; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από εκεί ως εκεί που πήγαν οι Argo, o Victor, η Τερζή και…. η Ντέμι.
    Οκ, και εγώ δεν πετάω τη σκούφια μου σε πιθανή μελλοντική εκπροσώπηση μας από τη Josephine (ειδικά όταν υπάρχει η Φουρέιρα σε παρεμφερές στυλ) αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Έχει βελτιωθεί αρκετά και σκηνικά και φωνητικά. Θα μπορούσε να πάει σχετικά καλά με ένα τραγούδι στα κυβικά της, και κίνηση-νοηματικη για να μην χάνει ανάσες. Εξάλλου, αν πάει στο μέλλον, δε νομίζω ο Αρσενακος να την αφήσει έτσι!
    Πάντως ναι μεταξύ Φουρέιρα – Ζοζεφίν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
    Και όσο για φέτος, σαφώς και η Μαρίνα Σαττι ήταν χίλιες φορές καλύτερη επιλογή από τη Ζοζεφίν ή ακόμα και από τον gjn που ακουγόταν για τον απλό λόγο ότι αποτελεί πρόταση και θα μας ξανα συσταθεί μια Ελλάδα με φολκ/urban ακούσματα που αφενός έχουμε πολλά χρόνια να ακούσουμε και αφετέρου το θέλει η Ευρώπη.
    Με δύο λόγια ας μην ακυρώνουμε έτσι τη Ζοζεφίν και την κάθε Ζοζεφίν.

    Απάντηση
  2. Vasiils
    Vasiils says:

    Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί με το θέμα Ζοζεφίν. Μια χαρά επιλογή είναι για την Eurovision, τρώει αδίκως τόσο κράξιμο και χωρίς λόγo. Δεν λέω για πρωτιά άλλα με ένα καλό τραγούδι και μια δυνατή παρουσίαση, μια θέση μέσα στη 15αδα μπορεί να καταφέρει. Φουρέιρα δεν είναι αλλά αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να προσπαθήσει;; Δεν έχει δικαίωμα αυτή δηλαδή να πάει που έχει και κάποια διασημότητα στην Ελλάδα και κάποιες επιτυχίες;; Εδώ δώσαμε ευκαιρίες σε άλλους που δεν έπρεπε και δεν είχαν και την καριέρα της. Και επειδή στο τελευταίο live είπατε ότι φέτος μας κάνει η ΕΡΤ το χατίρι και θα πάμε με όνομα και ελληνικό στοιχείο. Τι δηλαδή;; Κάθε χρόνο πρέπει να γίνετε το χατίρι του κόσμου. Ελλάδα θα γράφει από κάτω όχι ΕΡΤ.

    Απάντηση
  3. Panos
    Panos says:

    Ευτυχώς το είπε κάποιος γιατί πολύ της τα έχουν φουσκώσει τα μυαλά της συγκεκριμένης. Χαρά στο φύκι που μας το πουλάνε για μεταξωτή κορδέλα. Φωνητικά στη καλύτερη περίπτωση είναι μέτρια, χορευτικά η Φουρέιρα τη πατάει κάτω και είναι τελείως ανάγωγη και υπερόπτης, οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει το σκηνικό στα ΜΑD 2022 που μόνο δε κλώτσησε το σερβιτόρο με τα νερά για να προλάβει να πάρει το στημένο βραβείο. Εκτός αν θέλετε να πιάσει πάτο και να μας χαρίσει ένα μεσαίο δάχτυλο όπως η ατάλαντη και άξεστη Zarra φέτος που ξεφτίλισε όλη τη Γαλλία, ένα από τα μεγαλύτερα κράτη στην Ευρώπη και στη Γιουροβίζιον.

    Απάντηση
  4. Euro Fan
    Euro Fan says:

    Αν πήγαινε η Ζοζεφίν Γιουροβίζιον θα γινόμασταν ρεζίλι ! Δεν έχει το πακέτο. Κοινώς από φωνή κορμάρα . Θα πατωναμε . Η Ζοζεφίν είναι μια μπασκλαντερια

    Απάντηση
  5. Music -Man
    Music -Man says:

    Και αντιστρόφως: Γιατί να μην πάει; Καλύτερη ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου; Όχι ότι τρελαίνομαι με την Ζοζεφίν, αλλά, καλά τραγουδάει, όμορφη είναι, καλά χορεύει, έχει το πακέτο! Αν θέλουμε κάτι τέτοιου είδους! Ιδανική την βρίσκω! Κάποια στιγμή θα πάει ..σίγουρα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *