Σουηδία: Samir & Viktor επιστρέφουν για το Melodifestivalen 2024 μετά από έξι χρόνια!

Για ακόμα μία φορά η Aftonbladet και ο Torbjörn Ek, δίνουν στο φώς της δημοσιότητας νέα ονόματα τα οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα λάβουν μέρος στο Melodifestivalen 2024! Η πιο δημοφιλής Σουηδική εφημερίδα αποκάλυψε πέρυσι τέτοια εποχή τους 24 από τους 28 συμμετέχοντες του Melodifestivalen, πριν τα αποκαλύψει το ίδιο το SVT.

Το σουηδικό δίδυμο Samir och Viktor επιστρέφει μετά από έξι χρόνια απουσίας από τον διαγωνισμό! Το δίδυμο προστίθεται στο πιθανό lineup που θα διαγωνιστεί με την ελπίδα να επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη Σουηδία το επόμενο έτος, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Είναι λίγο πολύ γνωστοί στους φάν του διαγωνισμού και του Melodifestivalen, αφού έχουν διαγωνιστεί περισσότερες από μία φορές στο Σουηδικό εθνικό τελικό στο παρελθόν.

Ποιοι είναι οι Samir & Viktor;

Οι Samir & Viktor έχουν αγωνιστεί τρεις φορές στο παρελθόν στο Melodifestivalen, το 2015 με το “Groupie“, το 2016 με το “Bada nakna” και το 2018 με το “Shuffla“. Τις πρώτες δύο φορές έφτασαν στον τελικό μέσω της Δεύτερης Ευκαιρίας, την τρίτη φορά πήγαν απευθείας στον τελικό όπου τερμάτισαν τέταρτοι, την καλύτερη τελική θέση τους.

Όμως η οικονομική ύφεση τους επηρέασε και τους δύο με σοβαρές απώλειες εισοδήματος και αυτό το καλοκαίρι επέλεξαν να ξανασμίξουν και κυκλοφόρησαν μαζί το τραγούδι “Skål”, ενώ εμφανίστηκαν και στην τελευταία φετινή εκπομπή του Allsång på Skansen  με τον Victor Leksell.

Ο 33χρονος Samir Badran επένδυσε πλήρως στο νέο του επάγγελμα ως μεσίτης ενώ ο Viktor Frisk, 28 ετών, συνέχισε ως lifestyle influencer ενώ έκανε απόπειρα να ξεκινήσει μια σόλο καριέρα στη μουσική. Τώρα επιστρέφουν μαζί στον διαγωνισμό, μετά από έξι χρόνια!

Σύμφωνα με πηγές, φαίνεται ότι ορισμένες δισκογραφικές εταιρείες έχουν λάβει προφορικά προτάσεις για τραγούδια και καλλιτέχνες, αλλά το SVT όπως φαίνεται δεν έχει στείλει ακόμη τόσες πολλές επίσημες προσκλήσεις. Καθώς είναι ακόμα αρκετά νωρίς, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέχρι να σταλθούν τα email επιβεβαίωσης στους καλλιτέχνες.

Υπενθυμίζουμε ότι τη συμμετοχή τους στο Melodifestivalen 2024 διεκδικούν 2624 συμμετοχές. Η τελική λίστα με τους συμμετέχοντες θα δημοσιευτεί κάπου στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Οι καλλιτέχνες που φαίνεται να έχουν κλειδώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2024:

  1. Lasse Stefanz
  2. Smash into pieces
  3. Dotter
  4. Liamoo
  5. Samir & Viktor

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024 έχει ως εξής:

  • Προκριματικό 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Προκριματικό 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Προκριματικό 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Προκριματικό 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskiltuna
  • Προκριματικό 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Τελικός: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Malmö  της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024, μετά τη δεύτερη νίκη της  Loreen  στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι Tattoo:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο εθνικό τελικό της Σουηδίας!

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *