Daði Freyr: Η Ισλανδία θα κερδίσει την Eurovision 2024!

Με μια ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο εκπρόσωπος της Ισλανδίας στην Eurovision 2020 και 2021, Daði Freyr, δημιούργησε ενθουσιασμό για την συμμετοχή της Χώρας του Πάγου και της Φωτιάς στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

“Η Ισλανδία θα κερδίσει την Eurovision 2024! Το ακούσατε εδώ πρώτοι!”

Γρήγορα έσπευσε να διευκρινίσει, απαντώντας σε σχετικά σχόλια, πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει ο ίδιος στην Eurovision 2024.

“Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα διαγωνιστώ”

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισλανδίας RÚV θα επιλέξει την συμμετοχή του για ακόμα μία φορά μέσω του Söngvakeppnin, με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου 2024.

Το RÚV έλαβε 118 συμμετοχές για το Söngvakeppnin 2024. Η τελική λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στις 27 Ιανουαρίου στην εκπομπή Lögin i Söngvakeppninni.

Συμπεραίνουμε λοιπόν από τα λεγόμενα του Daði πως μέσα στις συμμετοχές που υποβλήθηκαν στο RÚV υπάρχει κάποιο πολύ καλό τραγούδι ή και κάποιος γνωστός καλλιτέχνης, με αξιώσεις για το νησιωτικό έθνος, που αν και συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 1986, δεν έχει κατακτήσει ακόμα την πρώτη θέση.

Ο Daði Freyr μπορεί να μην κατάφερε να διαγωνιστεί στην Eurovision 2020 με το viral hit του Think About Things, όμως επέστρεψε την επόμενη χρονιά με το 10 Years και κατέκτησε την 4η θέση συγκεντρώνοντας 378 βαθμούς!

Πιστεύετε πως η Ισλανδία θα διεκδικήσει την νίκη της Eurovsion 2024; Γράψτε μας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Eurovision: 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *