Στατιστικά: Σε ρυθμούς Μαίου το Eurovisionfun!

Μπορεί χθες να ήταν 24 Οκτωβρίου, αλλά αν κάποιος έβλεπε τα στατιστικά της ιστοσελίδας μας στο Google Analytics ή τις αντιδράσεις στα social θα πίστευε πως βρισκόμαστε στην εβδομάδα της Eurovision τον Μάιο. Νούμερα πέρα από κάθε φαντασία που είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα το πρωί το site μας να “πέσει” από τον μεγάλο όγκο των επισκεπτών.

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Σάττι, αλλά και η πλήρης κάλυψη του Eurovisionfun τόσο στο site, όσο και σε όλα τα social μας και το YouTube συγκέντρωσε κυριολεκτικά όλη την γιουροβιζιονική Ελλάδα στα κανάλια μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Συγκεκριμένα είχαμε περισσότερους από 26.000 επισκέπτες το χθεσινό 24ωρο, και περίπου 50.000 προβολές σελίδας! Το post μας στο instagram μετρά ήδη περίπου 2.200 likes και εκατοντάδες κοινοποιήσεις σε story, από όλους τους φίλους του διαγωνισμού στην Ελλάδα. Στο Twitter δεκάδες ήταν και εκεί οι κοινοποιήσεις και τα likes ενώ και on site για μία ακόμη φορά, έγινε ο αγαπημένος χώρος συζήτησης για τους eurofans.

Τα σχετικά μας βίντεο στο YouTube μετράνε χθες συνολικά περισσότερα από 12.000 προβολές, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο TikTok.

Η διαχρονική σας στήριξη μας προσδίδει πραγματική αίγλη … και αποδεικνύετε συνεχώς πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun!

Φυσικά αν θέλετε να είστε πάντοτε απόλυτα ενημερωμένοι για το ταξίδι της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε παντού:

Φυσικά μπορείτε να γίνετε μέλος και στην μεγάλη παρέα μας στο group μας, όπου συζητάμε για την Eurovision όλο το 24ωρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ελεν
    Ελεν says:

    Καλή Επιτυχία στην χώρα μας. Το τραγουδι δεν πρεπει να θυμίζει Κατερίνα Ντουσκα. Δεν πρεπει να θυμίζει το όνειρο μου Γιάννα Τερζή δεν πρέπει να ένα τραγούδι με επιρροές Ροκ εθνηκ. μπαλάντας. Σας το γράφω από τώρα δεν θα είναι καλό το Αποτέλεσμα.??

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *