Τα Παραγιουροβιζιονικά: Silia, Stefania, ΕΡΤ και άλλα σε ένα πλούσιο επεισόδιο!

Οι εκλογές μας κράτησαν μακριά σας, αλλά τα παραγιουροβιζιονικά σήμερα επιστρέφουν με ένα χορταστικό και άκρως απολαυστικό επεισόδιο, αφού η σεζόν ξεκίνησε δειλά δειλά και εμείς είμαστε εδώ για άλλη μία φορά να φωτίσουμε το αθέατο παρασκήνιο από τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

  • Παρά τα όσα αναληθώς γράφονται αριστερά και δεξιά πως μέσα στον Οκτώβριο θα είχαμε ανακοινώσεις από την ΕΡΤ για την Eurovision, από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει πως οι όποιες εξελίξεις θα λάβουν χώρα με την τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, θέση που παραμένει κενή εδώ περίπου και 1μιση χρόνο.
  • Ισχυρό φαβορί για την θέση όπως αναφέρει ο τύπος της εβδομάδα που πέρασε είναι η Κατερίνα Κασκανιώτη, με μεγάλη και επιτυχημένη θητεία στην συνδρομητική τηλεόραση. Μια επιλογή που εμείς θα πούμε πως φαίνεται ελπιδοφόρα, αφού είμαστε σίγουροι πως εξαιτίας του επαγγελματικού της background, η νέα διευθύνουσα σύμβουλος θα γνωρίζει την μεγάλη εμπορική και τηλεοπτική σημασία που έχει για την ΕΡΤ, ένα project όπως η Eurovision και θα του δώσει την ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον, αφήνοντάς ως μία κακιά ανάμνηση τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν φέτος.
  • Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της κα Κασκανιώτη στην ΕΡΤ.
  • Από την Ελλάδα που αναμένουμε να τρέξουν οι εξελίξεις πάμε στην Κύπρο, όπου ήδη η προετοιμασία της κυπριακής αποστολής και της καλλιτεχνικής ομάδας προχωρά ακάθεκτα. Πολύ σύντομα το ΡΙΚ θα ανακοινώσει τον χορογράφο που θα αναλάβει την Silia και την ομάδα που θα βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού. Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη, από την άλλη μάλιστα πλευρά του Ατλαντικού, ο οποίος έχει εμπλακεί ξανά με την Eurovision, αφήνοντας μάλιστα πολύ θετικό αποτύπωμα.
  • Πηγαίνοντας τώρα λίγο πιο βόρεια, θα πάμε στην Ολλανδία και στην αγαπημένη μας Stefania. Παρά την δεδομένη εμπιστοσύνη και αγάπη που έχει η δημόσια τηλεόραση της χώρας στην Stefania, παρουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον εθνικό τελικό για την Junior Eurovision, τελικά δεν θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στο Μάλμε.
  • Αν και αρχικά υπήρξε αυτή η σκέψη, για αυτό το λόγο μάλιστα βρέθηκε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τον Ηλία Κοκοτό στην Ολλανδία πριν λίγες εβδομάδες, τελικά χρονικά δεν ήταν εφικτό να καταθέσουν ένα τραγούδι που θα ικανοποιεί τα standarts τους και έτσι αποφάσισαν τουλάχιστον για αυτή την χρονιά να μην προχωρήσουν.
  • Η Eurovision βέβαια παραμένει επιθυμία για την Stefania και είμαστε σίγουροι πως θα την δούμε τα επόμενα χρόνια, είτε με την Ολλανδία, είτε με την Ελλάδα (ελπίζοντας φυσικά το δεύτερο)!
  • Τελειώνοντας μία μικρή αναφορά σε όλα αυτά τα ονόματα που φημολογούνται (αδίκως) τις περισσότερες φορές, για την επόμενη ελληνική εκπροσώπηση. Δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς τι ισχύει και τι δεν ισχύει τις περισσότερες φορές, αφού είναι απλά θέμα κοινής λογικής. Συνήθως όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την Eurovision για να διαφημίσουν την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά και όχι γιατί υπάρχουν πράγματι πιθανότητες να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
  • Το ότι με ενδιαφέρει η Eurovision, είμαι σε συζητήσεις (γενικές και αόριστες) μέχρι του ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον υπάρχει μία μεγάλη απόσταση…
  • Αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται και θα το διεκδικήσει όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του, αλλά και όλα όσα σχολιάζει στα social media του είναι ο Good Job Nicky, ο οποίος πάει και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως έχει ήδη έτοιμο τραγούδι.
  • Διακρίνετε λοιπόν αυτούς που θέλουν να κλέψουν δημοσιότητα χρησιμοποιώντας την Eurovision και αυτούς που εμπράκτως ενδιαφέρονται, προχωρώντας πέρα από λόγια και σε έργα για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Μέχρι τα επόμενα παραγιουροβιζιονικά εις το επανιδείν!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Η τοποθέτηση διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ κάπου μέσα στον Νοέμβριο για μένα δείχνει ότι ένας εθνικός τελικος έχει πολύ μικρές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί και η απευθείας ανάθεση έχει πλέον το προβάδισμα . Όσο για τον good job nicky είναι μια καλή επιλογή αρκεί να έχει και το ανάλογο τραγούδι . Επίσης δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε τον επόμενο εκπρόσωπο μας πριν την έλευση του νέου έτους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *