Ελλάδα: Μην χάσετε την συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι την Τρίτη 14/11 στο Studio 4!

Την πρώτη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα από την ΕΡΤ1 και το Studio 4, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 15.00.

Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι ανοίγει τα χαρτιά της, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ΕΡΤ πως θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ακριβώς στα 50 χρόνια της παρουσίας της χώρας μας στον μουσικό θεσμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες η Μαρίνα Σάττι στην σκιά της Ακρόπολης πραγματοποίησε γυρίσματα για το εισαγωγικό βίντεο της, το οποίο θα δούμε μέσα από τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Eurovision. Παράλληλα την βλέπουμε να είναι στο studio και να ηχογραφεί νέα τραγούδια, είτε κάποια από αυτά που τις έχουν προτείνει όσοι δημιουργοί μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν τραγούδι στην ΕΡΤ, για την ελληνική εκπροσώπηση στο Μάλμε.

@eurovision.ert Καλή μας αρχή🇬🇷❤️ #eurovision #esc2024 ♬ original sound – Eurovision Ert

Με ανυπομονησία περιμένουμε την αυριανή συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι, για την οποία φυσικά θα μπορέσετε να διαβάσετε και στην ιστοσελίδα μας, μόλις αυτή μεταδοθεί! Συντονιζόμαστε λοιπόν όλοι, την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, στις 15.00 και στην φιλόξενη συχνότητα της ΕΡΤ1 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Studio 4!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *