Γαλλία: Ακούστε το τραγούδι του Slimane για τη Eurovision 2024!

Το πρώτο τραγούδι για τη Eurovision 2024 είναι πλέον γεγονός!  Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε ότι ο Slimane θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το τραγούδι λέγεται Mon Amour. Η σύνθεση είναι του ίδιου του Slimane μαζί με τους Yaacov και Meïr Salah.

Ακούστε το τραγούδι:

Ποιος είναι ο Slimane

Ο Slimane Nebchi είναι 34 ετών και κατάγεται από την Αλγερία. Κέρδισε το The Voice of France το 2016 και έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα άλμπουμ τα οποία έφθασαν όλα στο νο1 της Γαλλίας, αλλά και στα charts διάφορων άλλων χωρών. Τα τελευταία χρόνια ήταν κριτής στο The Voice του Βελγίου, τόσο στην παιδική, όσο και στην κανονική εκδοχή του. Επίσης έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ και σε ταινίες σαν ηθοποιός, ενώ ασχολείται και με φιλανθρωπίες.

Ο καλλιτέχνης είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει στείλει η Γαλλία τα τελευταία χρόνια στο διαγωνισμό και που όπως ανέφερε και η αρχηγός αποστολής, Alexadra Redde-Amiel,  έχει ως στόχο τη νίκη.

H Alexandra Redde-Amiel εξηγεί γιατί το τραγούδι ανακοινώθηκε τόσο νωρίς

Για εμάς, το να υποστηρίξουμε έναν τέτοιο τραγουδιστή στον διαγωνισμό σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτούμε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε με αυτόν. Γι’ αυτό τα επισημοποιούμε νωρίς. Θέλουμε να προετοιμάσουμε τον Slimane, να τον φέρουμε σε συνάντηση με την Ευρώπη. Ο τραγουδιστής σκέφτεται επίσης να μεταφράσει το τραγούδι στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες, γιατί είναι σημαντικό για αυτόν να καταλάβει ο κόσμος το τραγούδι.
Η δημοσιοποίση του τραγουδιού τον Νοέμβριο θα μπορέσει επίσης να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στο κομμάτι να κατακτήσει το γαλλικό κοινό και ιδανικά να γίνει επιτυχία στη Γαλλία με την ελπίδα να γίνει και διεθνής επιτυχία. Ο τραγουδιστής θα πρέπει να συμμετάσχει σε πολλές ψυχαγωγικές εκοπομπές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Καταπληκτικό το βρήκα!!! Ο τύπος έχει φωνάρα, που το απογειώνει το τραγούδι και γινεται σπουδαίο. Μια τυπική γαλλική μπαλάντα είναι, αλλά, εξαιρετική με την φωνή του. Πάρα πολύ νωρίς για προβλέψεις βέβαια, αλλά μου αρέσει πολύ. Άντε με το δεξί, καλή αρχή….

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το πρώτο τραγούδι είναι γεγονός και μάλιστα πολύ νωρίς!
    Μου θυμίζει λίγο Pravi με λίγο gjons tears και λίγο από Heral skaaat το μακρινό 2010. Ο τύπος φωνάρα, το τραγούδι συμπαθητικό αλλά ως εκεί. Σίγουρα η λιγότερο αγαπημένη μου γαλλική συμμετοχή από το 2021 και μετά. 7/10 καλή επιτυχία! Έχει όμως προοπτικές στο live και στο staging.

    Απάντηση
    • Rudy
      Rudy says:

      Φυσικά και βαρέθηκες γιατί δεν είναι για τι τσίρκο όπως κατάντησε η Eurovision .Είναι πολυ καλό ,παρά πολύ καλό γιατί έχει ερμηνεία, μουσική..μουσική. δηλαδή ΤΡΑΓΟΥΔΙ..οχι τα αίσχη που ξεφτυλιζουν τη μουσική τα τελευταία χρόνια…

      Απάντηση
    • Kyri
      Kyri says:

      Λογικό. Εδώ στα Βαλκάνια, στη γιάφκα της υποκουλτούρας αν δεν έχει μπούστο, τρέσσα, κοτόνυχο, πρησμένη τσαχίλα και νάζι, βαριόμαστε. Με ρούχο οτ κουτούρ, φωνάρα, απλή μουσική και δυο προβολείς, το κομμάτι γίνεται υπερθέαμα. Τέλεια απλότητα!

      Απάντηση
  3. James
    James says:

    Προφανώς και είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς για προβλέψεις,δεδομένου ότι δεν ξέρουμε καλά καλά πόσες θα είναι οι χώρες που θα διαγωνιστούν φέτος,το τραγούδι έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλη επιτυχία.
    Πάντα λάτρευα τα τραγούδια που δεν έχουν γραφτεί για την Eurovision αλλά μπορούν να σταθούν άνετα κ σ αυτήν.
    Η Γαλλία φέτος μετά από μια Eurovision junior που κοντοζυγώνει με Ολυμπιακούς το καλοκαίρι και με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής της να την εκπροσωπεί τον Μάιο δηλώνει από νωρίς πως το θέλει το τρόπαιο και είμαι σίγουρος πως θα τον στηρίξουν όσο δεν πάει.
    Η δεκάδα είναι δεδομένη,ίσως και παραπάνω αλλά ακόμα είναι νωρίς!
    Ωραία αρχή πάντως κάναμε!!!

    Απάντηση
  4. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Πάρα πάρα πάρα πολύ καλό! Δεν το περίμενα! Αυτός έχει φωνάρα. Μου θυμίζει λίγο στη δομή του τραγουδιού το Arcade. Οι στίχοι εξαιρετικοί.

    Προσωπική άποψη είναι πως θα είναι top 3 φέτος η Γαλλία! Αν μπόρεσε το Voila να βγει δεύτερο, τότε αυτό μπορεί να χτυπήσει και πρωτιά!

    Απάντηση
  5. Ειμαι_δικαιος
    Ειμαι_δικαιος says:

    Εγώ τώρα θα πω ότι ΟΚ είναι το τραγούδι. Νταξει. Αλλά εγώ να ρωτήσω κάτι; Γιατί στην βικιπαίδεια λέει ότι σχολιαστές μας φέτος θα είναι η Αμάντα Γεωργιάδη, ο Λαιτ (ο τραπερ) και ο Καπουτζίδης; Έχασα κάτι;

    Απάντηση
  6. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    To βίντεο σε συνδυασμό με τη μουσική με τσακίζει! Αν καταφερουν να κανουν μια ανάλογη παρουσίαση μινιμαλιστική αλλά ενδιαφέρουσα, με εξέλιξη χωρίς όμως φανφάρες μπορεί να παει πολυ ψηλα. Ο τύπος εχει βαθιά συναισθηματική φωνή κ χροιά, το τραγούδι καλό. Καλη επιτυχία Γαλλία

    Απάντηση
  7. Ελεν
    Ελεν says:

    Καλή Επιτυχία Γαλλία ένα υπέροχο τραγουδι που θα ήθελα να το Ακούσω και να το στην Σκηνή μαζί με την λάρα Φαμπιάν ως Ντουέτο. Σίγουρα τότε θα μιλάγαμε για σίγουρη νίκη της Γαλλίας. Ακόμα είναι νωρίς μπορεί να γίνει και με Αυτό τον τρόπο μία Σουπερ Συνεργασία ως Ντουέτο στην Σκηνή της Γιουροβίζιον
    .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *