Ελλάδα: Διαδικτυακή ευφορία για την αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου από την Eurovision!

Η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την θέση της σχολιάστριας του διαγωνισμού, αλλά και να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της Eurovision όπως ανέφερε στην δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφερε έναν απρόσμενο πανηγυρισμό (τουλάχιστον όσο αφορά την έκταση του) από τους χρήστες του διαδικτύου, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα λέγαμε πως επικρότησαν την απόφασή της αυτή.

Στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram αλλά και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε οι φίλοι του διαγωνισμού στην Ελλάδα εξέφρασαν την ικανοποίηση και ανακούφισή τους, με την ανακοίνωση της Μαρίας Κοζάκου πως αποχωρεί από τα δρώμενα της Eurovision. Όπως θα δείτε και παρακάτω αυτό που της χρεώνουν κατά βάση δεν είναι οι επιδόσεις της στον σχολιασμό, αλλά η ανάμειξη της στην επιλογή του Βίκτωρα Βερνίκου και του What They Say για την φετινή Eurovision.

Ίδια εικόνα και στο Facebook:

Στο poll που από χθες πραγματοποιείται στον λογαριασμό μας στο Instagram, συντριπτικό είναι το ποσοστό που συμφωνεί με την αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου από την Eurovision.

Μένει πλέον να δούμε σε μία χρονιά που οι Έλληνες fan έχουν αγκαλιάσει την ΕΡΤ και τις αποφάσεις της σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision, ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαδεχθούν την Μαρία Κοζάκου στην θέση των σχολιαστών, σε μία μετάδοση που αναμένεται ήδη από τον Νοέμβριο να χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Δε συμφωνώ με την αποδόμηση της συγκεκριμένης, ούτε κ με την τοξικότητα των σχολίων, όσο κι αν “έφταιξε” πέρσι …
    Κουλτούρα ακύρωσης δεν θα έπρεπε να συντηρείται πουθενά, πόσω μάλλον στην κοινότητα των γιουροφανς.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Με το δεύτερο μέρος του σχολίου σου συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν σου αρέσει κάτι, ok, σχολίασέ το κόσμια, άλλαξε κανάλι κτλ. Το να κυνηγάς οργανωμένα κάποιον για να φύγει από την θέση του και άλλα παρόμοια είναι λάθος. Στην ΕΡΤ βέβαια αφού είναι δημόσια τηλεόραση (που την πληρώνουμε όλοι μας) πρέπει θεωρώ να έχει μια ευρεία αποδοχή συνολικά σαν ΕΡΤ και όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά και εκεί η οργανωμένη επίθεση με σκοπό τον διωγμό είναι λάθος.

      Όσο για το πρώτο μέρος, θεωρώ προσωπικά πως φέρθηκε πολύ λάθος όσον αφορά την διαδικασία της επιλογής του τραγουδιού μας το ’23, με μπόλικο αχρείαστο ύφος (μιλάω για την συνέντευξη στο Πρωίαν σε είδον). Ύφος που ειδικά από την στιγμή που με βάση τα όσα έχουν ακουστεί (αν είναι αληθή) και με βάση τα μαθηματικά που δεν βγαίνουν στην αναλυτική βαθμολογία των τραγουδιών, δεν χρειαζόταν. Συν το σχόλιο για το ότι το κοινό επέλεξε και αυτό το τραγούδι μας. Πολύ λάθος δήλωση, αφού με βάση του πως ψήφισε η επιτροπή της ΕΡΤ (η 7μελής, όχι του κοινού), η επιτροπή της ΕΡΤ μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα πλήρως. Αλλά ίσως για αυτό το τελευταίο σχόλιο να είναι υπεύθυνη η ΕΡΤ.

      Απάντηση
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Γενικότερα σαν σχολιάστρια δεν ενέπνεε καθόλου τους Eurofans.. Είχε πάντα ένα γλυκανάλατο σχολιασμό κι όχι εμπειρίες που σου άφηνε ο Καπουτζίδης ή η Μπόκοτα παλιά ας πούμε. Τώρα στο θέμα ευγένειας ήταν αξιοπρεπέστατη της βγάζω το καπέλο αλλά για μένα θεωρώ ότι έβγαζε συνέχεια ειρωνεία και τουπέ ο λόγος της. Μακάρι οι αντικαταστάτες της να είναι το ίδιο ευγενικοί χωρίς τουπέ και γιατί όχι χιούμορ αυθεντικό και to the point

      Απάντηση
  2. David
    David says:

    Υπήρξε περισσότερο υπεύθυνη για την επιλογή του Βερνίκου από ότι ο Παπαδημητρίου, που απλά ευθύνεται γιατί αδιαφόρησε. Ο κόσμος μαύρισε την εκλεκτή της Μόνικα και έτσι αυτή μετά για να τους τιμωρήσει και προκειμένου να μην περάσει η γνώμη του κόσμου ψηφισε την Μελίσσα στην τελευταία θέση. Αν αυτό για μερικούς δεν είναι αρκετό για να έχει τις αντιδράσεις που έχει η αποχωρηση της, μας αξίζουν Βίκτωρες και Άργκο μόνο…Στο καλό να πάει και να μην μας γράφει!

    Απάντηση
  3. Panos
    Panos says:

    Η αμήχανη στιγμή που βάζετε δικό σας μέλος να κράξει και τον παρουσιάζετε σαν κοινή γνώμη σε ανθρώπους που μπορεί να μη ξέρουν είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Μιλάμε για σοβαρή και αντικειμενική δημοσιογραφία.

    Απάντηση
    • Angelo
      Angelo says:

      Τι λες ρε νούμερο; Που σε πειραξε σχόλιο από κάποια απο τα παιδια του eurovisionfun και ηταν και αμηχανη στιγμη; χαχαχαχα γελάει και η Μόνα Λίζα στο Λουβρο, η φεικ όχι η ορίτζιναλ η κλεμμένη. Δηλαδή από τους 10 plus σχολια εκ των οποιων πολλα ειναι από Facebook και φαινονται και οι συγγραφείς τους σε έφερε σε αμηχανια αυτό το σχόλιο; Ειπαμε να είστε αστειοι και γραφικοι αλλα εσυ το ξεφτίλισες!

      Απάντηση
      • Panos
        Panos says:

        Υπό Κ.Σ. οποίος κάνει ειδησεογραφία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός. Ναι άνθρωποι είναι να έχουν κι αυτοί άποψη, κανένας δε το απαγορεύει γιατί έτσι είναι η δημοκρατία, αλλά ο σωστός δημοσιογράφος το σχόλιό του είναι προτιμότερο να το κρατά για τον ίδιο και τον κύκλο του.

        Απάντηση
  4. Καλλιόπη Απήνη
    Καλλιόπη Απήνη says:

    Φύγε φύγε απο δώ… Φύγε πήγαινε αλλού.
    Φύγε φύγε απο δώ… Φύγε κόρη σεφταλού
    Φύγε φύγε απο δώ… απ το τιμιο αυτό τον σταθμό
    σου ριχνουμε αφορισμό, να διώξουμε τον πειρασμό

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *