Γαλλία: Με τον Slimane και το Mon Amour στην Eurovision 2024!

Πριν από λίγο η αρχηγός αποστολής της Γαλλίας Alexandra Redde Amiel σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο αποκάλυψε τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Πρόκειται για τον Slimane, ένα πολύ γνωστό όνομα της γαλλικής μουσικής σκηνής, με εκατομμύρια ακροατές και ακολούθους. Μία επιλογή που σαφέστατα είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει στείλει η Γαλλία τα τελευταία χρόνια στο διαγωνισμό και που όπως ανέφερε και η αρχηγός αποστολής έχει ως στόχο τη νίκη.

Ο Slimane κέρδισε το The Voice of France το 2016 και έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε. Είναι 34 ετών και έχει αλγερινή καταγωγή. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα άλμπουμ τα οποία έφθασαν όλα στο νο1 της Γαλλίας, αλλά και στα charts διάφορων άλλων χωρών. Τα τελευταία χρόνια ήταν κριτής στο The Voice του Βελγίου, τόσο στην παιδική, όσο και στην κανονική εκδοχή του. Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Γαλλία στο Μάλμε θα λέγεται Mon Amour και θα κυκλοφορήσει το βράδυ μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, στο France 2. Είναι ο τέταρτος καλλιτέχνης της Eurovision 2024, αλλά το πρώτο τραγούδι που ανακοινώνεται!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Μου κάνει εντύπωση που το γαλλικό τραγούδι θα δοθεί απόψε στη δημοσιότητα δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση να δημοσιευθεί τόσο νωρίς κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Βουλγαρία το 2022 αν δεν κάνω λάθος που δόθηκε στη δημοσιότητα το Δεκέμβρη όπως και να χει Καλή επιτυχία στην Γαλλία.

    Απάντηση
  2. Αντρεας
    Αντρεας says:

    Πολύ χαίρομαι που είναι ο συγκεκριμένος γιατί πράγματι είναι καταπληκτικός καλλιτέχνης! Απλά πολύ άκυρο να κυκλοφορήσουν το τραγούδι τόσο νωρίς. Θα το έχουμε βαρεθεί μέχρι το Μάιο :-/

    Απάντηση
  3. Θα δείξει
    Θα δείξει says:

    Σαν καλλιτέχνης πιστεύω ότι είναι μια πολλή καλή επιλογή, αλλά γίνεται να κυκλοφορήσει τραγούδι από τώρα; Δεν είναι νωρίς;

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Νομιζω εχουν τακτικη να τον εμφανισουν και στον τελικο της Junior για προώθηση. Ενδιαφερον τεχνικη που δειχνει πως εχει αρχισει και το θελει πολυ και η Γαλλια

    Απάντηση
  5. C.G
    C.G says:

    Για όποιον δεν τον γνωρίζει μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα της τωρινής μουσικής σκηνής της Γαλλίας με δεκάδες χιτς, φουλ δημοφιλή, κριτή το Voice, και διακαή πόθο των γιουροφανς. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκτός δεκαδας. Θα στηριχθεί φουλ από την δισκογραφική του και πιστεύω η Γαλλία θα κοιτάξει και παρασκηνιακά να κάνει ότι χρειαστεί για να είναι ψηλά αν όχι νικήτρια. Εκτός δεκαδας ο Σλιμανί δεν πρόκειται να είναι.

    Απάντηση
  6. Ιωνάθαν
    Ιωνάθαν says:

    Καλά τα είπε η Αννούλα η Διαμαντοπούλου, η Ευρώπη μας θα γίνει με το ζόρι Αραπιά;;;;

    Μπρος στον δρόμο που χάραξε η Ελλάδα και η Γαλλία, mon dieu

    Απάντηση
    • Monika goodbye!
      Monika goodbye! says:

      Εμετικό σχόλιο “πολιτισμένου” λευκού Ευρωπαίου. Απορώ γιατί στο ενέκριναν και το δημοσίευσαν. Γαλλία κι Ελλάδα θα σκίσουν. Ξιδάκι μπόλικο προτείνω.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *