Ελλάδα: Με Δώρα Χειράκη και Σοφία Δρανίδου η ΕΡΤ στην Eurovision 2024!

Με μία πετυχημένη, δεμένη και σοβαρή ομάδα κατεβαίνει η ΕΡΤ στον στίβο του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Head of project για την Eurovision 2024 αναλαμβάνει η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ κα Δώρα Χειράκη, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι η προϊσταμένη διεθνών σχέσεων της εταιρείας κα Σοφία Δρανίδου.

Μάλιστα πριν λίγο η Δώρα Χειράκη ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης μία φωτογραφία από συνάντηση που είχε μαζί με τη Σοφία Δρανίδου και την Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Μαργαρίτα Μάτσα γενική διευθύντρια της MINOS EMI, την Κική Τσόλκα διευθύντρια marketing και δημοσίων σχέσεων της δισκογραφικής, τον Γιάννη Αμανατίδη επίσης στις δημόσιες σχέσεις και τον παραγωγό της Μαρίνας Σάττι. Όλοι τους πανέτοιμοι και αισιόδοξοι για το ταξίδι της Eurovision, που όπως μας “προειδοποιεί” η Δώρα Χειράκη μόλις ξεκίνησε.

Η Δώρα Χειράκη έχει μεγάλη εμπειρία από τον διαγωνισμό της Eurovision έχοντας στο ενεργητικό της μόνο επιτυχίες, αφού ήταν και πάλι η head of project την διετία 2021-2022 όταν και η Ελλάδα επανήλθε μετά από 8 ολόκληρα χρόνια στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας, για δύο μάλιστα συναπτά έτη. Εκτός όμως από την Eurovision η συμβολή της ως διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας στο εξωστρεφές επικοινωνιακό προφίλ της ΕΡΤ ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο των media και η προβολή της φετινής μας συμμετοχής με την Μαρίνα Σάττι αναμένεται να έχει τον επαγγελματισμό που έχουν όλα τα project τα οποία διαχειρίζεται.

Η Σοφία Δρανίδου ήταν η αρχηγός της ελληνικής αποστολής επίσης την διετία 2021-2022, με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζετε. Γνωρίζει κυριολεκτικά όλους τους κανονισμούς και τις διαδικασίες της EBU και η παρουσία της στο τιμόνι της αρχηγού αποστολής εξασφαλίζει την ηρεμία και την αξιοπιστία, προκειμένου ο καλλιτέχνης που μας εκπροσωπεί και η ομάδα του να ασχοληθούν αποκλειστικά με το καλλιτεχνικό κομμάτι, μένοντας ήσυχοι για όλα τα υπόλοιπα, τα οποία η Σοφία Δρανίδου ρυθμίζει με κάθε λεπτομέρεια.

Με μία πολύ δυνατή ομάδα η ΕΡΤ θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την Μαρίνα Σάττι, ευελπιστώντας το Μάιο στο Μάλμε να γιορτάσουμε μία ακόμα εξαιρετική θέση, όπως έχει επιφυλάξει αυτή η πόλη για την πατρίδα μας, τις δύο προηγούμενες φορές που φιλοξένησε το διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έτσι εξηγείται η επιλογή της Σαττι και η στροφή 180 μοιρών της ΕΡΤ. Εξαιρετικές κυρίες και επαγγελματίες!
    Τώρα το περσινό φιάσκο γιατί έγινε και ποιόν εξυπηρετούσε θα παραμείνει ένα μυστήριο. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι. Πρόσωπα και προσωπικότητες θέλει η ΕΡΤ και όχι τσαρλατάνους! Δόξα σοι!

    Απάντηση
  2. David
    David says:

    Η ΕΡΤ έπαθε και έμαθε (;), ας ελπίσουμε πως πράγματι έγινε έτσι. Η αλήθεια είναι πως με τις δύο αυτές κυρίες ανεξαρτήτου βαθμολογικού αποτελέσματος δεν θα έχουμε τα φετινά σκηνικά με πρόβες που δεν έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα, με δηλώσεις για τις οποίες ντρέπονταν όλοι. με δελτία τυπου που γινόταν αφορμή για τις πρωινές εκπομπές και όχι μόνο, γενικά για καταστάσεις που εξέθεσαν την ΕΡΤ. Το ταξίδι ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές, ελπίζουμε να συνεχίσει και έτσι.

    Απάντηση
  3. Thalis Philassides
    Thalis Philassides says:

    Τέλεια. Όχι, τέλεια πραγματικά. Η Σάττι είναι μια επιλογή που αρέσει σε όλους και φαίνεται να είναι κάτι που αξίζει. Οι κυρίες βέβαια φαίνεται να είναι έμπειρες. Ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο τους, γνωρίζουν το κομμάτι eurovision και πόσο μάλλον για την Ελλάδα, αυτό μάλιστα. Αυτή είναι ομάδα. Ας ελπίσουμε σε τέτοιες αλλαγές. Καλή επιτυχία Μαρίνα και στην Ελλάδα. Καλά αποτελέσματα…

    Απάντηση
  4. Orpheus
    Orpheus says:

    Αν θυμάμαι καλά ήταν και πέρυσι αυτές. Αν δεν κάνω λάθος η κα Δρανίδου διοργάνωνε αυτό το concept με τους 70 του κοινού (στους οποίους ήμουν κι εγώ), νμζ αυτή μας υποδεχόταν και ίσως και να έκανε και τα τηλεφωνήματα για να μας πει αν είμαστε στους 70 ή όχι! Τώρα δεν ξέρω αν ασχολήθηκε περαιτέρω αργότερα…

    Απάντηση
      • Orpheus
        Orpheus says:

        Α, οπότε μόνο αυτό με τους 70 έκαναν αυτές (ωραία εμπειρία παρά τα όσα συνέβησαν μετέπειτα) και ύστερα ανέλαβαν άλλοι και είδαμε πού μας οδήγησαν… Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση, καλή μας επιτυχία του χρόνου, πάμε για δυναμική επιστροφή με Μαρίνα Σάττι και μια ομαδάρα να την πλαισιώνει!

        Απάντηση
  5. Πάνος
    Πάνος says:

    Η ΕΡΤ έχει σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους που μπορούν να ασχοληθούν με το πρότζεκτ Eurovision. Αλλά για κάποιο λόγο η ΕΡΤ δεν θέλει(από οτι φαίνεται), και επειδή ζούμε στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει ένα σκάνδαλο πάσης θυσία έτσι για τα συμφέροντα κάποιων στην περσινή μας συμμετοχή μπήκε ο κάθε άσχετος και έγινε θάλασσα όλο το θέμα. Δεν κατάλαβα γιατί αποφάσισαν να αλλάξουν ομάδα μετα από δυο συνεχόμενα τοπ 10. Μπράβο στην ΕΡΤ για τις εκπλήξεις που μας κάνει και είμαστε όλοι στο πλευρό της και ΠΑΛΙ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *