Κύπρος: Με χορογράφους από το Λος Άντζελες η Silia Kapsis στο Μάλμε!

Το ΡΙΚ πριν από λίγο μας αποκάλυψε τους χορογράφους της συμμετοχής της Κύπρου στην Eurovision 2024. Πρόκειται για δύο πασίγνωστα ονόματα στο χώρο τους, με έδρα το Λος Άντζελες των ΗΠΑ και με συνεργασίες που κόβουν την ανάσα.

Εξ αρχής ήταν γνωστό πως το δυνατό σημείο της Silia Kapsis πέρα από την υπέροχη φωνή της, είναι το ταλέντο της στο χορό. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μην το εκμεταλλεύονταν η κυπριακή αποστολή, που ανέθεσε την χορογραφία σε δύο κυριολεκτικά μετρ του είδους.

Πρόκειται για την Kelly Sweeney και τον Guy Groove, αμφότεροι με τεράστια εμπειρία από μεγάλα τηλεοπτικά σόου όπως είναι η Eurovision και με διαπιστευτήρια τις πολύ πετυχημένες δουλειές τους στο παρελθόν.

Η Silia που ασχολείται επαγγελματικά και με το χορό από πολύ μικρή ηλικία, έχει δουλέψει και με τους δύο στο παρελθόν, με θεαματικά μάλιστα αποτελέσματα:

Η Silia Kapsis παραμένει στην Αυστραλία. Πολύ σύντομα θα ηχογραφήσει την τελική εκδοχή του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ μέσα στον Ιανουάριο αφού ταξιδέψει πρώτα στο Λος Άντζελες για την χορογραφία του τραγουδιού, θα επιστρέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα του video clip.

Αμέσως μετά θα έρθει για εγκατάσταση στην Αθήνα, προκειμένου μέχρι και τον Μάιο να τελειοποιήσει την εμφάνιση της για την σκηνή της Eurovision.

Οι άνθρωποι της κυπριακής αποστολής, αλλά και της καλλιτεχνικής ομάδας που φέτος έχουν αναλάβει το project, εργάζονται ήδη επάνω σε όλες τις λεπτομέρειες της συμμετοχής, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ένα υψηλό πλασάρισμα για την χώρα στον τελικό.

Με αισιοδοξία και οργάνωση συνεχίζει η κυπριακή αποστολή τα σχέδια της για το Μάλμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *