Eurovision 2024: Ξεκινά προπώληση εισιτηρίων στις 28 Νοεμβρίου!

Με ένα δελτίο τύπου το SVT πριν από λίγα λεπτά έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια για τον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Malmö!

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 11.00, θα ξεκινήσει η προπώληση εισητηρίων για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Malmö – τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ζωντανής μουσικής στον κόσμο. Θα υπάρχουν εισιτήρια για αγορά από SEK 145.

Η Loreen κέρδισε μια ιστορική νίκη με το “Tattoo” στη Eurovision την περασμένη άνοιξη, όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το διαγωνισμό για δεύτερη φορά. Έτσι, τον Μάιο του 2024, το SVT και η Σουηδία θα φιλοξενήσουν και πάλι τον διαγωνισμό σε μια τηλεοπτική εκπομπή που θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

“Είναι ωραίο συναίσθημα το να βρεθεί κάποιος μια ολόκληρη εβδομάδα για τη Eurovision στο Malmö τον Μάιο. Θα υπάρχουν εισιτήρια για αγορά και για τα εννέα σόου, οπότε θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δει κανείς τα σόου ζωντανά στην αρένα. Την Τρίτη, τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν επομένως ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει ένα αξέχαστο και ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο.”

λέει η Ebba Adielsson, παραγωγός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για τα εννέα σόου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα jury shows, τα απογευματινά family shows και τα ζωντανά show. Οι τιμές ποικίλλουν και το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει SEK 145 (περίπου 13 ευρώ).

Τιμές Εισιτηρίων

  • Ημιτελικοί – Jury Shows: 145 – 795 SEK
  • Ημιτελικοί – Family Shows: 145 – 545 SEK
  • Ημιτελικοί – Live shows: 525 – 2395 SEK
  • Τελικός – Jury Show: 525 – 2395 SEK
  • Τελικός – Family Show: 145 – 1385 SEK
  • Τελικός – Live show: 860 – 3795 SEK

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 διοργανώνεται σε συνεργασία με την πόλη του Malmö και θα μεταδοθεί από το Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (τελικός). Τα εισιτήρια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα πωλούνται μέσω της Ticketmaster Sweden.

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *