Junior Eurovision 2023: Παρακολουθήστε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά αποσπάσματα από τις σημερινές δεύτερες πρόβες!

Οι προετοιμασίες στη Νίκαια για τον 21ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision είναι πυρετώδεις και η τέταρτη και τελευταία ημέρα των τεχνικών προβών μόλις ολοκληρώθηκε. Μετά τις πρώτες τους πρόβες την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των εναπομείνασων επτά από τις δεκαέξι χώρες που συμμετέχουν, ανέβηκαν σήμερα στη σκηνή του Palais Nikaïa για τις δεύτερες πρόβες τους.

Οι δεύτερες πρόβες έδωσαν την ευκαιρία στις αποστολές να διορθώσουν τυχόν λάθη που εντοπίστηκαν στις πρώτες πρόβες καθώς και να βοηθήσουν τους μικρούς καλλιτέχνες να αποκτήσουν μεγαλύτερη οικειότητα στη μεγάλη σκηνή. Εν τω μεταξύ, αποσπάσματα από αυτό το στάδιο των προβών θα αξιοποιηθούν στο recap video για τη πρώτη φάση της Διαδικτυακής ψηφοφορίας, η οποία διεξάγεται πριν από σόου της Κυριακής και θα ξεκινήσει εντός ολίγων ορών

Η πρώτη και η δεύτερη πρόβα δεν ήταν ανοιχτές στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, η EBU μόλις ανέβασε μέσω του επίσημου καναλιού της Junior Eurovision στο YouTube αποσπάσματα από τις σημερινές δεύτερες πρόβες. Έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα από τις σημερινές πρόβες.

Οι χώρες που πραγματοποίησαν τις δεύτερες πρόβες τους σήμερα ήταν οι εξής:

Αλβανία
Αρμενία
Γαλλία
Ιρλανδία

https://youtu.be/iF5SexhKVao?si=VXOVgN1BH6w9XRxQ

Ιταλία
Πολωνία
Ισπανία

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα recap των σημερινών προβών παρακάτω, συνοδευόμενη από μια μικρή εισαγωγή των μικρών μας φίλων:

Τι ακολουθεί;

Με την ολοκλήρωση των σημερινών προβών σηματοδοτείται και η έναρξη εντός ολίγων ωρών της πρώτης φάσης της Online ψηφοφορίας, που θα καθορίσει και το ήμισυ των αποτελεσμάτων της Κυριακής. Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή όλο το Σάββατο, στη συνέχεια θα κλείσει λίγο πριν το σόου και θα ξανανοίξει λίγο μετά την τελική παράσταση της παράστασης για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Ο 21ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου στη Νίκαια της Γαλλίας, μετά τη νίκη του Lissandro πέρυσι στο Ερεβάν με το “Oh maman!”. Θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις τρία χρόνια που η Γαλλία θα φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός, με την πρώτη να είναι το 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία έρχονται εντός ολίγου, επομένως παραμείνετε συντονισμένοι! Που αλλού…στο EurovisionFun!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *