Junior Eurovision 2023: Σήμερα η τελετή έναρξης!

Η εβδομάδα της Junior Eurovision 2023 έφθασε! Σε λιγότερο από εφτά ημέρες θα γνωρίζουμε τον νικητή της 21ης έκδοσης του Πανευρωπαϊκού Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία διεξάγεται φέτος στη Νίκαια της Γαλλίας, με την κραταιά χώρα της Δυτικής Ευρώπης να φιλοξενεί τον διαγωνισμό για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Η παραδοσιακή τελετή έναρξης για την υποδοχή όλων των αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Hotel Negresco που βρίσκεται επί της πολυδιαφημισμένης Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στις 18:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το France TV και από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Carla Lazzari, εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Junior Eurovision 2019 και η παρουσιάστρια Manon Théodet.

Κάθε μία από τις δεκαέξι αποστολές θα γίνει δεκτή στη Νίκαια από τη δημοσιογράφο Laura Tenoudji και την ψηφιακή πρέσβειρα Ophénya. Η τελετή θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις από κάθε εκπρόσωπο της Γαλλίας στη Junior Eurovision από την επιστροφή τους στον διαγωνισμό το 2018, με τους τραγουδιστές να ερμηνεύουν αποσπάσματα των τραγουδιών τους.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης , τρεις θέσεις στη σειρά εμφάνισης θα καθοριστούν. Μετά από κλήρωση θα γίνουν γνωστές οι χώρες που θα ανοίξουν και θα κλείσουν το διαγωνιστικό κομμάτι της Κυριακής, καθώς επίσης και η σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας Γαλλίας.

Οι υπόλοιπες 13 θέσεις της σειράς εμφάνισης θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας της τελετής έναρξης, με όλες τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

16 χώρες θα διαγωνιστούν στον 21ο Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, των οποίων οι συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους είναι:

Η Junior Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Palais Nikaia, στην ομώνυμη πόλη, στη Γαλλία την ερχόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από τη Γαλλία για δεύτερη φορά μετά τη νίκη του Lissandro στο διαγωνισμό του 2022 στην Αρμενία με το τραγούδι του “Oh maman!”.

https://www.youtube.com/watch?v=yOf_y8Tz6uw

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την 21η έκδοση του Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *