Junior Eurovision 2023: Τα αποτελέσματα των Press και Audience Poll | Η Γαλλία είναι η νικήτρια!

Σε λιγότερες από 24 ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε τον νικητή του 21ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior EurovisionΜετά την ολοκλήρωση των τεχνικών προβών και την έναρξη της πρώτης φάσης της online ψηφοφορίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη Dress Rehearsal, καθώς και το Jury Show. Κατά τη διάρκεια της πρόβας των επιτροπών, αποφασίστηκε το 50% των αυριανών αποτελεσμάτων με το υπόλοιπο 50% να καθορίζεται από τη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Press Poll

Δεδομένου ότι η πρώτη και η δεύτερη τεχνική πρόβα δεν ήταν ανοιχτές στον Τύπο, σήμερα ήταν η πρώτη φορά που οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ολόκληρες τις εμφανίσεις και των δεκαέξι χωρών που λαμβάνουν μέρος. Ως εκ τούτου, όπως γίνεται και στη Eurovision, διεξήχθη και το καθιερωμένο press poll ανάμεσα στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, το οποίο και διοργανώθηκε από το ESC Insight, το ESC Discord, το That Eurovision Site και το L’Eurovision Au Quotidien.

56 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι κατέθεσαν τη βαθμολογία τους, με καθέναν από αυτούς να απονέμει 1 βαθμό στις τρεις αγαπημένες συμμετοχές του.

Τα αποτελέσματα του Press Poll της Junior Eurovision 2023 ήταν τα εξής

Στην κορυφή της ψηφοφορίας βρίσκεται η Γαλλία με 27 βαθμούς και ακολουθεί η Ολλανδία με διαφορά μόλις ενός βαθμού. Η Γαλλία και η Ολλανδία ήταν ολοφάνερα τα αγαπημένα των δημοσιογράφων με το Ηνωμένο Βασίλειο να τερματίζει τρίτο με διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Audience Poll

Παράλληλα με το καθιερωμένο press poll, φέτος πραγματοποιήθηκε και ένα audience poll. Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης προέκυψαν από το κοινό που παρακολούθησε το Jury Show, και από το οποίο ζητήθηκε να επιλέξει έναν νικητή.

Τα αποτελέσματα του Αudience Poll της Junior Eurovision 2023 ήταν τα εξής

Την εν λόγω δημοσκόπηση κερδίζει με συντριπτική διαφορά η Γαλλία και πάλι, με τις Αρμενία και Ισπανία να ακολουθούν.

Έτσι, διαπιστώνουμε ότι η Γαλλία με τη Zoé Clauzure και το “Coeur” κερδίζει ξεκάθαρα και τις δύο δημοσκοπήσεις έλαβαν χώρα σήμερα και αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τη νίκη της Junior Eurovision 2023. Σε περίπτωση που το προαναφερθέν σενάριο επαληθευθεί και η Γαλλία κερδίσει “εντός έδρας”, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της Junior Eurovision που μια χώρα κερδίζει σε δύο διαδοχικές εκδόσεις, με την πρώτη να είναι η Πολωνία (2018-2019).

Ο 21ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Junior Eurovision θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στις 16:00 CET ζωντανά από το Palais Nikaïa στη Νίκαια της Γαλλίας. Παράλληλα, η διαδικτυακή ψηφοφορία είναι ακόμα ανοιχτή και μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15:59 CET. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού της Junior Eurovision στο YouTube

Θα καταφέρει να κερδίσει η Γαλλία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *