Τσεχία: Αύριο το πρωί η ανακοίνωση του νικητή του ESCZ 2024!

Η περίοδος των εθνικών τελικών επίσημα ξεκίνησε. Η σειρά της Τσεχίας να μας παρουσιάσει τον εκπρόσωπο και το τραγούδι που κέρδισε την εκπροσώπηση της χώρας, στην Eurovision 2024 στο Μάλμε, σχεδόν έφτασε.

H δημόσια τηλεόραση της χώρας, ČT, έχει επιλέξει εφτά καλλιτέχνες οι οποίοι διαγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον Μεγάλο Τελικό του ESCZ 2024!

Ο παρουσιαστής του ESCZ 2024 ήταν για άλλη μια φορά, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής από την Πράγα, Adam Mišík. Σε ρόλο συμπαρουσιαστή είδαμε τον εκπρόσωπο της Αυστρίας το 2018, Cesár Sampson.

Οι εμφανίσεις του ESCZ 2024:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους εφτά καλλιτέχνες και τις εμφανίσεις τους στο ESCZ 2024:

Πως πραγματοποιήθηκε το ESCZ 2024:

εφτά φιναλίστ του ESCZ διαγωνίστηκαν ζωντανά στις  4 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία άνοιξε κατά τη διάρκεια του σόου μέσω της εφαρμογής της Eurovision και έκλεισε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Ο νικητής αποφασίστηκε 100% με ψηφοφορία του κοινού (70% από το διεθνές κοινό και 30% από το τσέχικο κοινό).

Η ανακοίνωση του νικητή του ESCZ 2024 και του εκπροσώπου της Τσεχίας στην Eurovision 2024 θα γίνει αύριο το πρωί στις 9:15.

Ποιός πιστεύετε ότι θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Τσεχίας στην Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Τσεχίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *