Αλβανία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Αλβανίας, FIK 62, όπου 31 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή του Anduel Kovaci με το τραγούδι “Nan’”. Στην δεύτερη θέση η Besa Kokëdhima με το τραγούδι “Zemrën n’dorë” και στη τρίτη θέση ο Luan Durmishi με το τραγούδι “Përsëritja”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Elsa Lila και η Michela Paluca.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 122 βαθμούς νικητής αναδείχθηκε ο Anduel Kovaci με 13 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου βρέθηκε η Besa Kokëdhima με 109 βαθμούς.
  • Ο Anduel Kovaci, η Besa Kokëdhima και ο Luan Durmish πήραν τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήραν από τέσσερα δωδεκάρια. Ακολουθεί η Elsa Lila με δυο δωδεκάρια και ο Mal Retkoceri με ένα δωδεκάρι.
  • Δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να έχει ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Santino De Bartolo με μηδέν βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο βραβείο του Festivali i Këngës θα καθοριστεί από την επαγγελματική κριτική επιτροπή, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2024 θα επιλεγεί με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού μέσω SMS.

O τελικός του 62ου Festivali i Këngës θα πραγματοποιηθει σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 22:00  όπου θα γνωρίζουμε τον επόμενο εκπρόσωπο της Αλβανίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *