Αυστραλία: Η Dannii Minogue στο Μάλμε;

Μία ανάρτηση της Dannii Minogue, αδερφή της Kylie Minogue, έχει αναστατώσει τα τελευταία λεπτά τη Eurovision Bubble. Η πολύ δημοφιλής τραγουδίστρια αναδημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης το post από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, με το βίντεο της σκηνής του επερχόμενου διαγωνισμού, λέγοντας πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Λίγο αργότερα το account της Eurovision της απάντησε με τον τίτλο ενός τραγουδιού της, που αφήνει όμως μεγαλύτερα ακόμα ερωτηματικά για το αν θα δούμε την Dannii Minogue στο Μάλμε, να εκπροσωπεί την Αυστραλία στο διαγωνισμό!

Με την Dannii Minogue τα “καγκουρό” στην Eurovision 2024;

Το post της Dannii Minogue που υπήρξε η αφορμή για όλες τις συζητήσεις:

Πολύ λίγο μετά, ο λογαριασμός της Eurovision ξεκίνησε να αναρωτιέται αν σημαίνει κάτι όλο αυτό…

Φυσικά, εφόσον το παραπάνω σενάριο ισχύει και δεν είναι απλά ευσεβείς μας πόθοι, αντιλαμβάνεστε πως η Eurovision 2024 εξελίσσεται σε all stars, μετά την επιβεβαίωση των συμμετοχών του Olly Alexander για το Ηνωμένο Βασίλειο και του Slimane για την Γαλλία, που είναι ονόματα πρώτης γραμμής. Αν σε αυτά συμπεριληφθεί και ο νικητής του Sanremo που με βεβαιότητα θα είναι κάποιο πολύ μεγάλο όνομα της ιταλικής μουσικής σκηνής, καταλαβαίνουμε πως ο διαγωνισμός περνάει πλέον σε μία νέα εποχή.

Ποια είναι η Dannii Minogue;

H Dannii Minogue είναι 52 ετών και είναι τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός. Η καριέρα της ξεκινά από τη δεκαετία 80 και κρατά μέχρι και σήμερα. Έχει κυκλοφορήσει δεκάδες albums και singles, με την επιτυχία της να ξεπερνά τα σύνορα της Αυστραλίας. Υπήρξε κριτής σε διάφορα μουσικά talent shows, μεταξύ των οποίων και του X Factor UK! Όπως και η αδερφή της Kylie Minogue έχει απασχολήσει και αυτή με την προσωπική της ζωή. Το 2011 στέφθηκε τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς στην Αυστραλία. Αυτή την περίοδο παρουσιάζει στο BBC ένα show γνωριμιών.

Θα θέλατε να δείτε την Dannii Minogue να εκπροσωπεί την Αυστραλία στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *