Ελβετία: Η συμμετοχή στην Eurovision 2024 δεν θα είναι ανδρική μπαλάντα!

Με ανάρτηση του στην ροή των ιστοριών του στο Instagram, ο αρχηγός αποστολής της Ελβετίας, στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Eurovision, Yves Schifferle, αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της χώρας στο Μάλμε δεν θα είναι μπαλάντα.

Υπενθυμίζουμε ότι από το 2020 έως και το 2023, η χώρα της σοκολάτας, στέλνει ανδρική μπαλάντα στον διαγωνισμό τραγουδιού. Μετά από τέσσερα χρόνια αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν θα είναι πάλι άντρας ο καλλιτέχνης, που θα σηκώσει ψηλά τη σημαία της χώρας στο Μάλμε, αλλά ούτε το ύφος της επόμενης συμμετοχής στης Ελβετίας.

Πέντε οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για να εκπροσωπήσουν την χώρα

Περίπου 420 τραγούδια κατατέθηκαν εξ αρχής για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024. Στις 5 Δεκεμβρίου οι πέντε καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, ηχογράφησαν τα τραγούδια τους στα στούντιο της SRF στη Ζυρίχη. Η κριτική επιτροπή καθώς και η επιτροπή του κοινού που αποτελείται από πάνω από 100 μέλη, θα ακούσουν και τα πέντε τραγούδια, ενώ η οριστική επιλογή θα γίνει στις αρχές του νέου έτους. Το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2024, όπου και θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελβετία, στην Eurovision 2024.


Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πάρτε μία γεύση του “Watergun” από τον Remo Forrer που εκπροσώπησε την Ελβετία το 2023 τερματίζοντας στην 20η θέση.

https://youtu.be/l4NDErv49mk

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες ειδήσεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *