O head of press της Τσεχίας χαρακτηρίζει το Ισραήλ ως καθεστώς απαρτχάιντ!

Συνεχίζονται οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις για την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024. Ο Ahmad Halloun ο οποίος είναι head of press της αποστολής της Τσεχίας στο διαγωνισμό, με tweet του συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό του Ισραήλ ως καθεστώς απαρτχάιντ.

Ο Ahmad Halloun ο οποίος έχει καταγωγή από το Λίβανο και την Βενεζουέλα όπως αναγράφει και στο προφίλ του, έκανε retweet ένα άρθρο από την The Telegraph, το οποίο αναφέρεται στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την απόφαση του Olly Alexander, εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2024, να υπογράψει μία επιστολή η οποία αναφέρει το Ισραήλ ως καθεστώς απαρτχάιντ, το οποίο χρησιμοποιεί σιωνιστική προπαγάνδα. Για το ζήτημα αυτό σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο.

Ο head of press της τσεχικής αποστολής στο διαγωνισμό σχολιάζει πως ο Olly Alexander έχει δίκαιο, ασπαζόμενος αυτούς τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται στην επιστολή.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο Ahmad Halloun σημειώνει πως οι όποιες απόψεις αναφέρονται στο προφίλ του είναι προσωπικές και δεν απηχούν την δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *