Ισραήλ: Όλα όσα συνέβησαν στο πέμπτο επεισόδιο του HaKokhav Haba!

Μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/12, το πέμπτο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Τρεις ακόμη καλλιτέχνες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του HaKokhav Haba, συνεχίζοντας να διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε. Στο πέμπτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τέσσερις audition με τρεις εξ αυτών να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Malki Lipskar

Η Malki είναι 26 ετών και μεγάλωσε σε ένα υπερσυντηρητικό περιβάλλον. Ο πατέρας της παρά τις συντηρητικές του αρχές ήταν αυτός που την ώθησε στο τραγούδι. Οι κριτές χαρακτήρισαν την audition της αψεγάδιαστη, με όλους τους να ψηφίζουν υπέρ της. Με 95% πέρασε στην επόμενη φάση.

Dor Shimoni

Ο Dor είναι 29 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Ο ίδιος  θεωρεί πως είναι ένας ερμηνευτής της Μεσογείου. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την φωνή και την ερμηνεία του σε ένα πολύ απαιτητικό τραγούδι. Με 94% και εγκωμιαστικά σχόλια προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Yehuda Sadoo

O Yehuda είναι 40 ετών κα πατέρας πέντε παιδιών! Είναι γνωστός στο ισραηλινό κοινό καθώς στα 22 του ήταν ο νικητής ενός άλλου  talent show, του A Star Is Born.  Η εμφάνισή του δίχασε τους κριτές, αφού άλλοι ψήφισαν υπέρ και άλλοι εναντίον του. Τελικά με 73% θετικών ψήφων, έστω και οριακά προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Το HaKokhav Haba συνεχίζεται με περισσότερες auditions στο επόμενο επεισόδιο, που μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτό θα μεταδοθεί. Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3mIcCllJXY

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *