Ισραήλ: Όλα όσα συνέβησαν στο όγδοο επεισόδιο του HaKokhav Haba!

Μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/12, το όγδοο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Τέσσερις ακόμη καλλιτέχνες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του HaKokhav Haba, συνεχίζοντας να διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε. Στο όγδοο επεισόδιο παρακολουθήσαμε πέντε audition με τέσσερις εξ αυτών να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Συνολικά πλέον 28 καλλιτέχνες έχουν προκριθεί στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, με έναν εξ αυτών στο τέλος να εκπροσωπεί το Ισραήλ στην Eurovision 2024. Όπως ειπώθηκε από τους παρουσιαστές, την επόμενη εβδομάδα οι auditions ολοκληρώνονται.

Gal Kafri

O Gal είναι κιθαρίστας, τραγουδιστής, αλλά και αθλητής. Οι κριτές σχολιάζουν περισσότερο την εμφάνιση και το χαμόγελό του, παρά την φωνή του. Ο Gal αφιερώνει το τραγούδι στην μητέρα του. Παρά το γεγονός πως ένας εκ των κριτών ψηφίζει κατά, ο Gal συγκεντρώνει 86% και περνάει στον επόμενο γύρο.

Or Cohen

H Or είναι 20 ετών από την Ιερουσαλήμ. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, θέλει τώρα να επικεντρωθεί στην μουσική και γιατί όχι να εκπροσωπήσει το Ισραήλ και στην Eurovision 2024. Με μία πολύ αισθαντική φωνή οι κριτές αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσε να σταθεί στην σκηνή του διαγωνισμού. Οι περισσότεροι εξ αυτών τις έδωσαν την θετική τους ψήφο. Με 83% προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Tahal Perry

H Tahal είναι 21 ετών και τραγουδά από μικρή, αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Αν και η φωνή της άρεσε σε όλους τους κριτές, οι οποίοι την ψήφισαν θετικά, στάθηκαν στην έλλειψη εμπειρίας η οποία μπορεί να αποβεί καθοριστική στον διαγωνισμό της Eurovision. Παρ΄όλα αυτά με 79% η Tahal θα βρεθεί και αυτή στην επόμενη φάση.

Tamar Ben Zvi

H Tamar είναι 27 ετών και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο της στυλ. Παρά την επαγγελματική της εμφάνιση οι κριτές δεν είναι σίγουροι πως το ιδιαίτερο στυλ της θα μπορούσε να σταθεί στην Eurovision. Καταφέρνει όμως έστω και την τελευταία στιγμή να συγκεντρώσει 77% και να περάσει και αυτή στην επόμενη φάση του talent show.

Το HaKokhav Haba συνεχίζεται με περισσότερες auditions στο επόμενο επεισόδιο, που μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτό θα μεταδοθεί. Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *