Ισραήλ: Όλα όσα συνέβησαν στο ένατο επεισόδιο του HaKokhav Haba!

Μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25/12, το ένατο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Τέσσερις ακόμη καλλιτέχνες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του HaKokhav Haba, συνεχίζοντας να διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε. Στο ένατο επεισόδιο παρακολουθήσαμε πέντε audition με τέσσερις εξ αυτών να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Συνολικά πλέον 32 καλλιτέχνες έχουν προκριθεί στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, με έναν εξ αυτών στο τέλος να εκπροσωπεί το Ισραήλ στην Eurovision 2024. Όπως ειπώθηκε από τους παρουσιαστές, την επόμενη εβδομάδα οι auditions ολοκληρώνονται.

Michel Cohen

Ο Michel, 25 ετών από τη Dimona, κέρδισε την πρώτη σεζόν του «Music School» ως παιδί και τώρα θέλει να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision. Έπαιξε στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική. Με 88% και με την θετική ψήφων όλων των κριτών ο Michel προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Itai Ben Shalom

Ο Itay, 23 ετών από τη Binyamina, σπούδασε μουσική στο γυμνάσιο και στο Ramon, υπηρέτησε σε στρατιωτικό συγκρότημα και ονειρεύεται να εκπροσωπήσει κι αυτός το Ισραήλ στη Eurovision. Δύο εκ των κριτών θεώρησαν παλιομοδίτικη την ερμηνεία του και έτσι δεν ψήφισαν υπέρ του. Με το οριακό 70% προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Roman Belove

Ο Roman, ένας 24χρονος νέος μετανάστης από τη Ρωσία, έφυγε από τη Μόσχα όταν ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Το μουσικό του στυλ είναι ροκ. Η ερμηνεία του Roman μπέρδεψε αρκετά τους κριτές, με άλλους να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι μαζί του και άλλους όχι. Τελικά με 72% θα τον δούμε και αυτόν στην επόμενη φάση του show.

Sharon Kiddoshin

Η Sharon, 30 ετών από το Τελ Αβίβ, συμμετείχε στη δέκατη σεζόν του «The Star is Born» όπου ήρθε στην τέταρτη θέση. Στο τέλος της σεζόν, δεν ήξερε πώς να συνεχίσει την καριέρα της και ως εκ τούτου προτίμησε να μείνει μακριά. Η Sharon επέλεξε να ερμηνεύσει ένα πρωτότυπο τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες του Ισραήλ που έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου. Με την ψήφο όλων των κριτών και το 79% προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Το HaKokhav Haba συνεχίζεται με περισσότερες auditions στο επόμενο επεισόδιο, που μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτό θα μεταδοθεί. Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *