Σερβία: Η Sara Jo για την πιθανή επιστροφή της!

Η Sara Jo, που εκπροσώπησε τη Σερβία το 2013 ως μέλος των Moje 3, τράβηξε ξανά τα βλέμματα των Eurofans το 2022 όταν προσπάθησε να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα της συμμετέχοντας στον σερβικό εθνικό τελικό με το τραγούδι «Muškarčina».

Πρόσφατα, παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση όπου σε συνέντευξή της σε σερβικά μέσα κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει ετοιμάσει κάτι για το φετινό Pesma Za Evroviziju και αν είναι στα σχέδια της να επιστρέψει στον διαγωνισμό, με την ίδια να απαντά:

«Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Το 2022 δήλωσα συμμετοχή αρκετά αυθόρμητα και χωρίς πολλή σκέψη. Είχα ένα τραγούδι το οποίο είχα ερωτευτεί, ήξερα ακριβώς πως θα είναι στη σκηνή, φέτος όμως δεν είχα έμπνευση για κάτι τέτοιο. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο άλμπουμ μου, και ίσως κάποτε.. Ποιος ξέρει»

Πηγή: Pink.rs


Moje 3

Οι Moje 3, αποτελούμενες από τις Sara Jo, Nevena Božović (Σερβία 2019) και Mirna Radulović (που έχει δηλώσει συμμετοχή στο PZE 2024), εκπροσώπησαν τη Σερβία στο Μάλμε το 2013 με το τραγούδι «Ljubav je svuda» τερματίζοντας στην 11η θέση του πρώτου ημιτελικού.


PZE 2022 – Muškarčina

Το 2022 η Sara Jo διαγωνίστηκε στο PZE 2022 με το τραγούδι «Muškarčina» τερματίζοντας δεύτερη, σε απόσταση αναπνοής από την εκπροσώπηση της χώρας που τελικά κέρδισε η Konstrakta με το «In Corpore Sano».


Θα θέλατε να δείτε τη Sara στη σκηνή του διαγωνισμού; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *