Antigoni για Eurovision: «Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο ή την Ελλάδα – Με την Αγγλία δεν θα το έκανα»!

Η Antigoni, μία από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Eurovision 2023, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Talk To Mad, που παρουσιάζουν οι Γιάννης Κατινάκης και Ιλένια Ουίλιαμς.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα μίλησε για την αγάπη της για τον διαγωνισμό τραγουδιού, την περσινή της απόπειρα να μας εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ, αλλά και για την Μαρίνα Σάττι.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στην Eurovision. Το ονειρεύομαι από παιδί, όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου να κερδίζει με το My Number One. Είμαι περήφανη για τις ρίζες μου. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο ή την Ελλάδα. Μόνο αυτές. Με την Αγγλία δεν θα το έκανα, δεν θα ήμουν αυθεντική. Δεν ήταν η στιγμή μου πέρσι, αλλά ελπίζω στο μέλλον το όνειρο μου να πραγματοποιηθεί. 

Η Μαρίνα Σάττι είναι τέλεια και πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε, ότι ένα από τα τρία τραγούδια που κατέθεσε η Antigoni την περσινή χρονιά, είναι το «Nervous», το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο ποπ ήχο της καλλιτέχνιδος με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία, όπως το μπουζούκι που ακούμε στο instrumental του τραγουδιού.

Θα θέλατε να δείτε την Antigoni να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *