Demy

Demy: ”Θεωρώ ότι η Eurovision ήταν πάντα πολιτική”!

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, “Fay’s Time” και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Demy.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision και το σάλο που προκάλεσε το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ, Eden Golan.

«Θεωρώ ότι η Eurovision ήταν πάντα πολιτική…Η ίδια οργάνωση έδωσε πολιτικό χαρακτήρα με τις επιλογές της, οπότε κάπως ήταν λίγο περίεργο που προσπαθεί να απαγορεύσει αυτόν τον πολιτικό χαρακτήρα… Πρέπει να υπάρχει ελευθερία μέσα από την Τέχνη, θα τραγουδάμε μόνο τραγουδάκια; Μπορεί να ήταν μια κακή στιγμή από μεριά της Μαρίνας το χασμουρητό…Ήταν αυστηρή η κριτική για την Μαρίνα».

Η Demy εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2017, με το τραγούδι This is Love, καταλαμβάνοντας την 19η θέση στον μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: antenna.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Επιτέλους μια φωνή της λογικής! Η Μαρίνα είναι η μόνη που έχει ακούσει τα εξ αμάξης για το αυτονόητο…. Ότι αντέδρασε ενώ η EBU παρουσιάζει το μαύρο άσπρο. Και όχι μόνο η Μαρίνα και ο slimane, το Bambie το Νέμο, η iolanda o Joost αλλά αυτοί δεν ζουν στη χώρα των ηλιθιων ευτυχώς για εκείνους!
    Τώρα ότι η Eurovision είναι ένα πολιτικό και οικονομικό πανηγύρι ειδικά από το 2014 με αποκορύφωμα το φετινό που ουσιαστικά επιβάλει τη δικτατορία (όταν κάνεις τι γιουχαρισμα ζητοκραυγες καταλύεις κάθε δημοκρατία). Βέβαια αυτό δεν αναιρεί οτι η ίδια η demy συμμετείχε μια μια κακογραμμένη πατάτα (πιστεύω δεν άξιζε καν τελικό) και γενικά καλό θα ήταν να αλλάξει ρεπερτόριο και δισκογραφική η κοπέλα…

    Απάντηση
  2. Μπλα μπλα
    Μπλα μπλα says:

    Το να επιτίθεσαι σε ένα 20χρονο δεν είναι τέχνη κυρά Ντέμη μου. Αν πας στη Γάζα να τραγουδησεις στο όνομα της τέχνης θα παραδεχτώ ότι κάνω λάθος. Να πάρετε μαζί την κυρία Σαττι (ο Θεός να την κάνει), το Νέμο, το Μπράρνι, τον αραβογαλλο, τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας που τον έδιωξαν κανην κακώς από το διαγωνισμό γιατι επιτέθηκε (πως επιτέθηκε θα έχει πλάκα να μάθουμε) σε εργαζόμενη γυναίκα και τα άλλα προοδευτικά ναυάγια. Με το καλό και με την νίκη.

    Απάντηση
    • Δήμητρα
      Δήμητρα says:

      Προς πληροφόρησή του, η ίδια η σουηδική αστυνομία έχει διαψεύσει τις φήμες περί επίθεσης στη φωτογράφο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *