Ελλάδα: Ο Victor Vernicos για την επιλογή της Μ. Σάττι και τις καταγγελίες του Α. Μικρούτσικου!

Στην πρωινή εκπομπή του SKAI, Γεια Σου, μίλησε ο περσινός μας εκπρόσωπος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Victor Vernicos.

Ο Victor, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον περσινό διαγωνισμό, στη διάδοχο του Μαρίνα Σάττι, αλλά απάντησε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έκανε λόγω, για διαπλοκή προσώπων, σχετική, με την δική του επιλογή από την ΕΡΤ, για τον περασμένο διαγωνισμό.

Αρχικά, παρόλο που μετά τον αποκλεισμό του από τον Τελικό της Eurovision 2023, είχε δηλώσει ότι όλα πήγαν τέλεια, φαίνεται τώρα να ανασκευάζει κάπως τις δηλώσεις του, λέγοντας:

H Eurovision μου άφησε πολλές γεύσεις. Είμαι ευγνώμων που πήγα. Παρά το αποτέλεσμα προχωράω μπροστά και αν έγιναν λάθη, δεν το μετανιώνω. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στο μέλλον.

Πως σχολίασε τη φετινή επιλογή της ΕΡΤ και τη διάδοχο του, Μαρίνα Σάττι;

Ήξερα κάποια τραγούδια της, αλλά αυτήν όχι. Φαίνεται πολύ καλή και ελπίζω να τα πάει τέλεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί για λανθασμένη επιλογή από την ΕΡΤ την περσινή χρονιά, αλλά και στα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έκανε λόγω για διαπλοκή προσώπων γύρω στην εσωτερική διαδικασία της ΕΡΤ.

Δουλεύω πολλές ώρες και έχω την στήριξη των δύο γονιών μου. Με πείραξε που είπαν ότι πήγα στην Eurovision, λόγω του ονόματός μου. Δεν έχω καμία σχέση με τη θεία μου. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος; Δεν ξέρω τι λένε. Δεν με νοιάζει. Δίνω αγάπη. Ο Θεός να σε ευλογεί.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ποια είναι η Σαττι; ποιος είναι ο Μικρούτσικος;
    Ξεκαβαλα βρε νούμερο!
    Κατά τα άλλα ήμασταν υπερβολικοί γιατί είναι ένα παιδί 16χρονων! Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο είναι που το δείχνει με κάθε ευκαιρία στις δηλώσεις του. Άγνωστος ήταν, άγνωστος είναι άγνωστος θα παραμείνει! Πιστεύω πως έχει καταφέρει να γίνει ο πιο μισητός εκπρόσωπος. Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει και ελπίζω αυτό το ο,τι να είναι μακριά από τα μουσικά δρώμενα! Δεν το’χει πως να το κάνουμε. Όσο για τη Eurovision να τη βλέπει από το σπίτι του και να σκέφτεται τα χάλια του.
    Ουγεεεεεααααα

    Απάντηση
    • Euro Fan
      Euro Fan says:

      Συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα λες. Πολύ υπεροψία νομίζει ότι κάποιος είναι δεν είναι κάτι το σπουδαίο και ας μάθει να μιλάει πρώτα σωστά την γλώσσα γιατί δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μια λέξη και μετά να μιλάει απαξιωτικά για ανθρώπους που είναι ικανοί και έχουν κάνει πράγματα . Το παλικαρακι δεν…

      Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Δεν το μετανιώνω για τίποτα, δεν ξέρω ποια είναι η Σαττι, ποιος είναι ο Μικρούτσικος, και το ανεκδιήγητο δεν έχω καμία σχέση με τη θεία μου. Ουδείς αγνωμονεστερος του ευεργετηθέντος τελικά. Εύχομαι το 2023 να διαγραφεί από τη γιουροβιονιζιακη μας μνήμη όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μείνει για πάντα στη λήθη.

    Απάντηση
  3. Αμπάρο Μαναλάστας
    Αμπάρο Μαναλάστας says:

    Απαράδεκτος, θρασύς και αγενής! Ξένος ως προς την Ελλάδα, ξένος ως προς την Ελληνική γλώσσα! Αυτός που τον έστειλε στην Γιουροβίζιον (γιατί ενας ειναι αυτός μέσα στην ΕΡΤ) έκανε το μεγαλύτερο αμάρτημα εις βάρος του φορολογούμενου Ελληνα. Άσε που το παιδιί φαίνεται να έχει προβληματα απο τον τρόπο που εκφράζεται. Καλό θα ήταν, εκτος απο το μέσο του στην ΕΡΤ, να μάθει ο Βίκτωρας ποιος είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Μαρίνα Σάττι. Ηθελα να ξέρω, απομακρύνθηκε απο την ΕΡΤ αυτός που τον εστειλε, η ακόμα πληρώνεται εις βάρος της Ελλάδας;

    Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Παιδιά τα σχόλια σας γιατί έχουν τόσο θυμό; Τι το τοσο κακό έκανε; κατέθεσε ένα τραγούδι και η ΕΡΤ τον έστειλε.

    Κακώς κάθε χρόνο τα βάζουμε με τους καλλιτέχνες. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα. Δείτε πόσο εναλλακτικές μουσικές έχουνε στείλει; πει πιο πολύ ενδιαφέρον έχουμε πλέον ως συμμετέχουσα χώρα.

    Όχι για τον Βίκτορα, μια χαρά ήταν το τραγούδι. Πολυ καλύτερο από τα υπόλοιπα που ακούσαμε.

    Δηλαδή εσείς όλοι στα 16 σας ήσασταν ολοκληρωμένες προσωπικότητες; έχει δίκιο να έχει θυμό και πίκρα.

    Προσπάθησε για το καλύτερο. Πιστεύετε δηλαδή πως ξύπνησε ένα πρωί και λέει, “χμ, μιας και δεν έχω τι κάνω, δεν πάω μια Eurovision να κοπώ στον ημιτελικό”;

    Να κρίνετε ότι γίνεται λιγότερο και να προσπαθείτε να αιτιολογησετε. Είναι πολύ πιο χρήσιμο

    Απάντηση
  5. Tina
    Tina says:

    Όταν κάποιος πάει με το έτσι θέλω μην περιμένει καμία κατανόηση όταν είδε ότι είχε τόσες αρνητικές αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε και ότι ο κόσμος ήθελε κάτι άλλο όχι αδίκως έπρεπε να είχε αποσυρθεί δεν το έκανε καταδικάζοντας τη χώρα μας στην χειρότερη βαθμολογία που είχε ποτέ τα υπόλοιπα είναι να χουμε να λέμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *