Αντωνία Καούρη: ”Θα ήθελα να πάω στην Eurovision με την στήριξη του κόσμου”!

Η Αντωνία Καούρη, μαζί με την Μαρία Μαραγκού ήταν από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην τελική shortlist της ΕΡΤ, αλλά απέσυραν την συμμετοχή τους από τη διαδικασία λίγο πριν το τελικό αποτέλεσμα.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο okmag και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο το τραγούδι της Shout out δεν επιλέχθηκε για τον φετινό διαγωνισμό της Ευrovision. Ακόμη, αποκάλυψε πως θα δήλωνε ξανά συμμετοχή.

  • Μαζί με τη Μαρία Μαραγκού ήσασταν υποψήφιες να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα στην Eurovision του 2023 με το ντουέτο Shout out. Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό όταν έμαθες πως δεν τα καταφέρατε;

Μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθώ Eurovision, βρέθηκα φέτος να είμαι, με την Μαρία, μια από τις υποψήφιες. Αυτό από μόνο του είναι περισσότερο και από όσο μπορούσα να φανταστώ. Φυσικά και ήθελα να πάω στην Eurovision να εκπροσωπήσω την χώρα μου αλλά με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Άρα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά. Εμπιστεύομαι το κοινό και ξέρω πως όταν έρθει η σωστή ώρα θα με στηρίξει. Προσωπικά, ακόμα και σαν εμπειρία μου έδωσε πολλά!

  • Τι πιστεύεις πως έφταιξε και δεν επιλέχθηκε το κομμάτι Shout out;

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που η επιτροπή της ΕΡΤ επέλεξε το Shout out ανάμεσα στα τρία επικρατέστερα τραγούδια για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον διαγωνισμό. Τόσο η Μαρία όσο και εγώ έχουμε ροκ ακούσματα και αυτό είναι που αρχικά μας τράβηξε στο κομμάτι. Είχε ένα πολύ ωραίο κουπλέ, αλλά και οι δυο είχαμε προβληματιστεί με το ρεφρέν αλλά και με την παραγωγή, καθώς θέλαμε να το φέρουμε στο σήμερα. Ο χρόνος μας πίεζε πάρα πολύ και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα οπότε και αποσύραμε την συμμετοχή. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι. Όταν κάνω κάτι θέλω ή να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ ή να μην το κάνω καθόλου και χαίρομαι που και η Μαρία ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα σε αυτό.

  • Θα επιδιώξεις να δηλώσεις ξανά συμμετοχή στον διαγωνισμό της Εurοvision; Ίσως; του χρόνου;

Πιθανότατα να δηλώσω ξανά συμμετοχή στο μέλλον! Όταν είναι σωστή η στιγμή, θα γίνει.

 

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Εγώ θα ήθελα να την ξαναδώ, γιατί μου αρέσει πολύ η φωνή της και μου φαίνεται αξιοπρεπής καλλιτέχνιδα. Με καλό τραγούδι, όμως, και όχι με το sountrack της ταινίας “Η Barbie στην Eurovision”!!!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    To σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να αναμιχθεί καμια καλλιτεχνική επιτροπή στην επόμενη επιλογή εκπροσώπου μόνο το κοινό για να μην ξαναζήσουμε τις φετινές απαράδεκτες καταστάσεις όπου αντί να συζητάμε για το πότε θα ακούσουμε την συμμετοχή μας να περιμένουμε τι θα πει το δικαστήριο πραγματικά όλη αυτή η κατάσταση και το πώς έχει εξελιχθεί μου φαίνεται ακατανόητη για μια ΕΡΤ όπου ο πρόεδρος μετά το καλό αποτέλεσμα της Αμάντα έλεγε ότι θα δούμε την επόμενη χρονιά ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την χώρα μας αλλά αυτή τη στιγμή επικρατεί το χάος.

    Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    δεν μπορώ να καταλάβω Αντωνία μου γιατί το κατέθεσες τότε. ας κατέθετες μόνο τα σόλο σου. μήπως δεν περίμενες από τους οργισμένους eurofan τέτοια αντίδραση?

    Απάντηση
  4. Μαρία
    Μαρία says:

    Να επισημάνω οτι ειμαστε επισημος στο bottom 3 στα στοιχηματα διεκδικοντας την 35η θεση!Πωπωπω επιτυχιες και καποιοι ονειρευονται νικες ΚΛΑΙΩΩΩ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Και περυσι που δεν ειχαμε ακουσει τραγουδι ειμασταν 5η Η 4η τοτε δεν ειδα να λες τιποτα μονο οταν ειμαστε χαμηλα και μας εχουν καταλαβει και οι πετρες ξερετε να τα λετε μερικοι

      Απάντηση
      • Esc MH
        Esc MH says:

        Όλο αυτό γίνεται λόγω της ΕΡΤ φέτος γι’ αυτό είμαστε τόσο χαμηλά. Και το τραγούδι της Κύπρου είχε κυρίως αρνητικές κριτικές αλλά δεν κατέβηκε τόσο πολύ.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *