Ελλάδα: Παρούσα στην ειδική εκπομπή και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ!

Οι μέρες για την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής πλησιάζουν και η αγωνία κορυφώνεται για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, όπου και θα μας εκπροσωπήσει στο 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όπως μάθαμε χθές, στην ειδική εκπομπή “Eurovision Σε Είδον” που θα παρουσιαστεί στη ΕΡΤ1 στις 7 Μαρτίου στις 21:00, θα ακούσουμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το “Ζάρι” με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Πέρα απο την Μαρίνα Σάττι, καλεσμένη στην εκπομπή είναι και η συμφωνική ορχίστρα της ΕΡΤ, η οποία φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από την επικεφαλή της αποστολής Δώρα Χειράκη να κάνουν πρόβες για την ειδική εκπομπή παρουσιάσης της ελληνικής συμμετοχής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Παράλληλα, οι πρόβες για την σκηνική παρουσία του τραγουδιού στο διαγωνισμό συνεχίζονται πυρετωδώς, με τον επίσημο λογαρισμό της ΕΡΤ για την Eurovision να μας δίνει μια αίσθηση από αυτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024!

Πηγή: @dora_chiraki / @eurovisionert

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. jimijoop
    jimijoop says:

    2017¨Η Ορχήστρα της ΕΡΤ συμμετείχε στην ενορχήστρωση των 4 τραγουδιών της Demy για τον εθνικό τελικό = 19η θέση.
    2019: Η Ορχήστρα της ΕΡΤ ήταν στην παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ όπου για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το Better Love = 21η θέση
    2024: Η Ορχήστρα της ΕΡΤ θα συμμετέχει στην ειδική εκπομπή όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι της Σάττι = 20η θέση??

    Δεν μας βλέπω καλά για φέτος………..

    Απάντηση
    • matoki
      matoki says:

      Έλεος πια ψάχνετε να σχολιάσετε ό,τι πιο άσχετο ορισμένοι για να υποβαθμίσετε τη φετινή μας συμμετοχή, ενώ για το τραγούδι προς το παρόν δεν έχουμε ούτε ένα snippet… Ψάχνετε απεγνωσμένα λόγο για να παραπονεθείτε. Χρόνια κράζατε και λέγατε ότι θέλατε γνωστό όνομα και τώρα που το έχετε σας φταίνε όλα τ’ άλλα. Βαρέθηκα!

      Απάντηση
    • Km
      Km says:

      Αηδία με έπιασε με το μήνυμα. Αν ξέρατε τι εστί Συμφωνική Ορχήστρα Ερτ στη χώρα του σκυλάδικου και της υποκουλτούρας, δεν θα γράφατε τίποτα.

      Απάντηση
    • τι βλέπουν τα ματάκια μου
      τι βλέπουν τα ματάκια μου says:

      ναι η ορχήστρα της ΕΡΤ έφταιξε που το 2017 είχαμε ένα μέτριο generic τραγούδι με μέτρια φωνητικά και που το 2019 είχαμε μια σκηνική εμφάνιση ψιλό αχταρμά.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *