Ελλάδα: Ακούστε το “Nervous” το τραγούδι που κατέθεσε η Antigoni για την Eurovision 2023!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι που που είχε κατατεθεί στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, και δεν είναι άλλο από το τραγούδι της Antigoni.

Μπορεί η ίδια η Antigoni να μην πέρασε στην δεύτερη φάση της εσωτερικής επιλογής, ωστόσο έκανε μεγάλη αίσθηση τόσο στα ελληνικά media όσο και στους fan του διαγωνισμού.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Nervous» και συνδυάζει τον σύγχρονο ποπ ήχο της καλλιτέχνιδος με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία όπως το μπουζούκι.

Το τραγούδι υπογράφουν η ίδια η Antigoni, ο Connor Mullaly και η Amira El-Shafieσε παραγωγή των Seik Beats και Trey Qua. Ήταν το πρώτο από τα τρία τραγούδια που αποφάσισε η ίδια να καταθέσει για την Eurovision.

Ακούστε το “Nervous” από την Antigoni:

Ποια είναι η άποψή σας για το Nervous; Θα θέλατε να δείτε την Antigoni στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ιωακείμ Κουτσός
    Ιωακείμ Κουτσός says:

    Σίγουρα καλύτερο από το What the say αλλά αισθάνομαι ότι αν περνούσε τελικό θα ήταν στην δεξιά πλευρά του βαθμολογικού πίνακα

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ανευρο και επαναλαμβανόμενο στη προσπάθεια του να γίνει αισθαντικό…
    Κρίμα, γιατί η Αντιγόνη σαν φωνή και σαν παρουσία πιστεύω ότι θα πήγαινε εξαιρετικά στο διαγωνισμό. Πρέπει να βρει το κατάλληλο τραγούδι και να προσπαθήσει ξανά.

    Απάντηση
  3. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    Δυστυχώς το τραγούδι ακούγεται παλιακό και κακόγουστο και η ίδια η ερμηνεύτρια αποπνέει μια μπασκλασαρία που την καθιστά ακατάλληλη για το διαγωνισμό.

    Απάντηση
  4. Elettra Tomazi
    Elettra Tomazi says:

    Οτι χερορότερο για την εκπροσώπηση της Ελλαδας. Αρνητικά ολα τα στοιχεία του κομματιου πλεον της ερμηνεύτριας. Βαθμολογία 1/10.
    Βαθμολογια για τον πιτσιρικα που πηγε φετος 0/10

    Απάντηση
  5. GrecoLondon
    GrecoLondon says:

    Το ότι όλοι συμφωνούμε πως η Ελλαδα θα πρεπει να επιστρέψει σε ελληνικό ήχο και ίσως μίξη ελληνικό και αγγλικό στίχο δε σημαίνει πως θα πρεπει να επιστρέψουμε στις παλιά που πολλοί στέλνανε φτηνιάρικες δυστυχως παραγωγές με τεμπέλικη δουλειά μιξαρανε λιγο μπουζούκι, λιγο κλαρίνο, κακές προς μέτριες φωνές και ενα συρτάκι και πάμε για τη νίκη.. Δυστυχως οι συμμετοχές τις Αντιγόνης ακούγονται έτσι.. Σαν καλλιτεχνης εχει πάντως προοπτικη!!
    Ναι θελουμε μια συμμετοχή με δυνατά τα ελληνικά στοιχεία αλλα με μια φρέσκια μοντέρνα οπτική και έναν καλλιτέχνη με καλή φωνή.. Και φυσικά ενα πολυ καλο στήσιμο.. Να φύγουμε λιγο απο τις Eutopian Land καρικατούρες και τα φτηνιάρικα τσιφτετελοποπακια..

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Τα είπες όλα. Ολοσωστος. Να εμπνευστούμε από το ελληνικό στοιχείο και να δώσουμε κάτι σύγχρονο, όχι κάτι που θα έπαιζαν τα ραδιόφωνα 20 χρόνια πριν.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *