Ελλάδα: Έτσι θα γίνει η επιλογή του εκπροσώπου μας στο Τελ Αβίβ – Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής

Με δεδομένο τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν πλέον, αλλά κάποιους επιπλέον λόγους, η ΕΡΤ αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπο μας στη Eurovision 2019 μέσω απευθείας ανάθεσης. Η επιλογή θα γίνει από τους καλλιτέχνες, που θα προτείνει η επιτροπή που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το project Eurovision. H πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα μας είπε η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ , κα Μαρία Κουφοπούλου, πρώτα η ΕΡΤ θα καταλήξει στον καλλιτέχνη και ύστερα θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού, με βάση το ύφος και το είδος που αυτός υπηρετεί:

Ως εταιρεία αποφασίσαμε για κάποιους λόγους ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στα μέλη της Επιτροπής να προτείνουν ονόματα, τα οποία στη συνέχεια θα προσεγγίσουμε. η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων δεν έχει βγει ακόμη γιατί κάποια μέλη λείπουν για διακοπές και θέλουμε να βρεθούμε πριν οριστικοποιήσουμε το δελτίο Τύπου. Αναμένεται συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα.

Αυτό φυσικά έρχεται ως ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε, αφού αυτό που είχε ειπωθεί εκ μέρους της ΕΡΤ, ήταν ότι η επιτροπή θα αποφάσιζε και για τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας, κάτι που όπως φαίνεται έχει ήδη αποφασισθεί.

Πρόεδρος της επιτροπής που θα έχει επιτελικό ρόλο και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της συμμετοχής μας στη σκηνή του Τελ Αβίβ, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *