Eurovision 2024: Ο Edward af Sillén επιστρέφει στη Eurovision για τρίτη φορά!

Μετά την επιτυχία της Eurovision το 2013 και το 2016, ο David Rehn και ο Edward af Sillén ετοιμάζονται να κρατήσουν και πάλι το τιμόνι του διαγωνισμού – ως σεναριογράφοι και o af Sillén επίσης ως σκηνοθέτης. Τώρα αναζητούν τον σωστό τόνο και θέμα. Ο Edward σχολιάζει:

“Είναι ένα πρόγραμμα που βλέπουν και αγαπούν τόσοι πολλοί άνθρωποι, οπότε είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά και με πάθος.”

Ο Af Sillén νιώθει κάποιο άγχος για το αν θα τα καταφέρει, αλλά το έχει συνηθίσει:

“Πάντα έτσι ξεκινάει. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ένα είδος καυσίμου για εμένα και με κάνει να δουλεύω πολύ σκληρά. Λειτουργεί ακόμα κι αν είναι κουραστικό ψυχικά.”

Πάνω απ’ όλα, όμως, με ευχαρίστηση μας ο Edward af Sillén αναλαμβάνει την αποστολή – την οποία αποκαλεί “παιδικό όνειρο, για ακόμα μια φορά”. Το 2023, σχολίασε τον τελικό για δωδέκατη φορά και έχει κάνει το σενάριο για τρεις διαγωνισμούς της Eurovision στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Αλλά μετά το 2016, πίστευε ότι δεν θα συνέβαινε ξανά. Ο Edward σχολιάζει:

“Μετά, η Loreen πήγε και κέρδισε ξανά, κάτι που είναι σχεδόν αδιανόητο κατόρθωμα.”

Αυτός και ο Rehn αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσαν να κάνουν μια συνέχεια τόσο δημοφιλή όσο η εκπομπή του 2016 – την οποία επαίνεσε ακόμη και το BBC.

«Είναι ένα απίστευτο κομπλιμέντο, αυτή η ανάθεση ήταν πάρα πολύ διασκεδαστική για να την αρνηθώ».

λέει ο Edward af Sillén.

Τώρα ελπίζει να μπορέσει να δώσει στο κοινό περισσότερα από αυτά που χαρακτήρισαν το σόου το 2016 – χιούμορ. Ομολογουμένως, πιστεύει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε τόσες πολλές διαφορετικές χώρες να γελούν με τα ίδια πράγματα. Αλλά αν αγαπάει κάποιος κάτι, αξίζει να βάλει χιούμορ σε αυτό, πιστεύει και προσθέτει:

“Υπάρχει τόση αγάπη σε αυτό το χιούμορ. Σίγουρα θα θέλουμε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.”

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 διοργανώνεται σε συνεργασία με την πόλη του Malmö και θα μεταδοθεί από το Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (τελικός) αφού η Loreen κέρδισε για δεύτερη φορά στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Tattoo“.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *