Σουηδία: Οι Marcus & Martinus εκθρονίζουν τον Danny Saucedo!

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το SVT, προκειμένου να ανακοινώσει τους διαγωνιζόμενους του Melodifestivalen 2024 και λίγες μέρες αργότερα άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες αποδόσεις στοιχημάτων.

Φαίνεται ότι το σκηνικό έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες ημέρες και τώρα οι Marcus & Martinus έχουν το προβάδισμα, κυριολεκτικά εκθρονίζοντας τον Danny Saucedo. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά προς το παρόν η νίκη στο Melodifestivalen 2024 είναι προφανώς ένα παιχνίδι για δύο.

Οι αποδόσεις

Προς το παρόν, στην πρώτη θέση των στοιχημάτων βρίσκονται τα οι Νορβηγοί δίδυμοι Marcus & Martinus Gunnarsen που έλαβαν μέρος στο Melodifestivalen 2023 και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη της Loreen για δεύτερη φορά με το τραγούδι “Tattoo”. Το τραγούδι τους ονομάζεται “Unforgettable” και γράφτηκε από τον Jimmy “Joker” Thörnfeldt, το επιτυχημένο δίδυμο συνθετών Joy και Linnea Deb και τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Δεύτερος μετά τους Marcus & Martinus είναι ο Danny Saucedo, ο οποίος μπορεί να υποθέσει κανείς έχει το σωστό τραγούδι για μια εντυπωσιακή επιστροφή στο Melodifestivalen 2024. Αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή του στο Melodifestivalen.

Το τραγούδι του “Happy That You Found Meγράφτηκε από τους Kristoffer Fogelmark, John Martin και Michel Zitron. Ο τελευταίος συμμετείχε στην παραγωγή δύο παγκόσμιων μουσικών επιτυχιών, “Don’t you worry child” και “Save the worldτων Swedish House Mafia και έχει επίσης συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Avicii και ο Alesso.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να μάθουμε τον πραγματικό νικητή του Melodifestivalen 2024, αλλά αν οι τρέχουσες αποδόσεις στοιχημάτων επαληθευτούν, τότε η ιστορία θα επαναληφθεί και θα βιώσουμε ξανά στιγμές του 2011 και του 2012, όταν ο Danny Saucedo τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Eric Saade και τη Loreen αντίστοιχα! Μέχρι τότε, υπομονή! Απομένουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες!

Οι αποδόσεις στοιχήματος εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και καθώς αυτοί οι παράγοντες υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή, οι αποδόσεις μπορεί να εξακολουθούν να μεταβάλλονται, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί, όταν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα σόου ζωντανά, στο SVT και στο SVT Play. Φυσικά στο EurovisionFun θα είμαστε εκεί διαπιστευμένοι και θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα αμέσως μόλις ανακοινωθούν στην τηλεόραση!

Το Melodifestivalen 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, και τα 30 διαγωνιζόμενα τραγούδια επιλέχθηκαν από το SVT μεταξύ 2624 τραγουδιών που είχαν υποβληθεί.

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024

  • Προκριματικό 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Προκριματικό 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Προκριματικό 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Προκριματικό 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskiltuna
  • Προκριματικό 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Τελικός: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

H νικήτρια του Melodifestivalen 2023 και ως εκ τούτου εκπρόσωπος της Σουηδίας στον Διαγωνισμό της Eurovison ήταν η Loreen με το “Tattoo”. Η Loreen κατάφερε να πετύχει όχι μόνο τη δεύτερη νίκη της στη Σουηδική εθνική επιλογή, αλλά και στον Διαγωνισμό της Eurovision, μεταφέροντας έτσι τη διοργάνωση για το 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

 


Πηγή: Eurovision World

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2024 και τη Σουηδική συμμετοχή για τη Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *