Σουηδία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Melodifestivalen 2024 | Φαβορί ο Danny Saucedo!

Μπορεί ουσιαστικά να έχουν μεσολαβήσει λίγες ώρες από την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Melodifestivalen 2024, αλλά ήδη τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή έχουν κάνει την εμφάνιση τους, παρότι θα κάνουμε δύο μήνες ακόμη για να ακούσουμε τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού!

Το φαβορί για την νίκη είναι ο Danny Saucedo, ο οποίος στοχεύει στην επάνοδό του στη Σουηδική μουσική σκηνή μέσω της συμμετοχής του στο Melodifestivalen το 2024. Αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή του στο φεστιβάλ.

Τη συμμετοχή του “Happy That You Found Me”, υπογράφουν οι Kristoffer Fogelmark, John Martin και Michel Zitron. Ο τελευταίος, στο παρελθόν είχε εμπλακεί στο “Don’t you owrry child” και στο “Save the world” των Swedish House Mafia, ενώ στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες τόσο με τον Avicii όσο και με τον Alesso.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι Νορβηγοί δίδυμοι Marcus & Martinus Gunnarsen, οι οποίοι πέρσι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Melodifestivalen.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Liamoo και στην τέταρτη η αγαπητή στους φανς Dotter, ενώ η πρώτη πεντάδα κλείνει με τους Maria Sur και Smash Into Pieces.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα στοιχήματα αυτής της περιόδου βασίζονται μόνο στα ονόματα των καλλιτεχνών. Αν τα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και πάντα για τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατηρούμε ότι οι μόνες χρονιές που βγήκαν αληθινά τα στοιχήματα, ήταν το 2014, το 2015 και το 2023.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024 έχει ως εξής:

  • Heat 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö ArenaMalmö
  • Heat 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, ScandinaviumGöteborg
  • Heat 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida ArenaVäxjö
  • Heat 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports ArenaEskiltuna
  • Heat 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs ArenaKarlstad
  • Final: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

H νικήτρια του Melodifestivalen 2023 και ως εκ τούτου εκπρόσωπος της Σουηδίας στον Διαγωνισμό της Eurovison ήταν η Loreen με το “Tattoo”. Η Loreen κατάφερε να πετύχει όχι μόνο τη δεύτερη νίκη της στη Σουηδική εθνική επιλογή, αλλά και στον Διαγωνισμό της Eurovision, μεταφέροντας έτσι τη διοργάνωση για το 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *