ZOE

Αυστρία: Με γυναίκα εκπρόσωπο στην Eurovision 2024!

Αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στις 8:40 ώρα Ελλάδας, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, θα ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σύμφωνα μάλιστα με ένα reel στον λογαριασμό του Hitradio Ö3, στο Instagram, όπου και θα γίνει η αυριανή αποκάλυψη, πρόκειται για κάποια γυναίκα τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hitradio Ö3 (@oe3hitradio)

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται και με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες. Μάλιστα, πρόκειται για μια τραγουδίστρια, που είναι και πολύ καλή χορεύτρια, ενώ έχει και μεγάλη εμπειρία όσον αφορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. 

Η Αυστρία, για ακόμη μία χρονιά, επέλεξε τη συμμετοχή της εσωτερικά, έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες.  Από τα τραγούδια που αρχικά κατατέθηκαν, 14 προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, εκείνο των live auditions.

Στο στάδιο αυτό η επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Αυστρία, τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, έγινε από μία ειδικά διαμορφωμένη επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από εικοσιπέντε μέλη. Η επιτροπή αποτελούνταν τόσο από ειδικούς στον τομέα της μουσικής, όσο και από φαν του διαγωνισμού.

Πέρσι, η Αυστρία εκπροσωπήθηκε από τις Teya and Salena με το τραγούδι “Who the Hell Is Edgar?”  περνώντας από τη 2η θέση του δεύτερου ημιτελικού και τερματίζοντας στο Μεγάλο Τελικό στην 15η θέση με 120 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *