Montaigne-Australia

Αυστραλία: Η Montaigne ζητά την απομάκρυνση του Ισραήλ!

Με μία δημοσίευση στο Instagram, η Montaigne, εκπρόσωπος της Αυστραλίας το 2020 και το 2021 ζητά την απομάκρυνση του Ισραήλ από τον Διαγωνισμό.

Σαν καλλιτέχνης που είχε το προνόμιο να συμμετάσχει στη Eurovision, η γνώμη μου είναι ότι το Ισραήλ πρέπει να απομακρυνθεί από τον Διαγωνισμό του 2024.

Υπέγραψα μία ανοικτή επιστολή στην EBU όπου τους ζητώ να απομακρύνουν το Ισραήλ, γιατί είναι άδικο για τον καλλιτέχνη που θα επιλέξουν να έχει μία συμμετοχή που συνδυάζεται με πολιτικά κίνητρα. Αυτό δεν είναι το πνεύμα της Ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη montaigne (@actualmontaigne)


Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα και σε άλλες χώρες για αιτήσεις για απομάκρυνση του Ισραήλ, αλλά και για μποϋκοτάζ. Στην Φινλανδία 1300 καλλιτέχνες ζήτησαν την αποβολή του Ισραήλ από τον Διαγωνισμό. Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Olly Alexander έχουν επίσης εκφραστεί δημόσια κάτα του Ισραήλ.

H Montaigne δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Διαγωνισμού το 2021 και είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός αποκλεισμός της Αυστραλίας από τον τελικό της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=CoUTzNXQud0&pp=ygUWbW9udGFpZ25lIHRlY2huaWNvbG91cg%3D%3D

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *