Κροατία: Πάρτι στο Ζάγκρεμπ τον Ιούνιο!

Αγαπητοί λάτρεις της Eurovision, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά μαγείας της Eurovision! Στις 8 Ιουνίου 2024, η πόλη του Ζάγκρεμπ πρόκειται να φιλοξενήσει την πρώτη της γιορτή μετά τη Eurovision, στην οποία θα συμμετάσχουν 15 καλλιτέχνες της Eurovision από διάφορες χώρες. Πείτε αντίο στη μελαγχολία μετά τη Eurovision και γίνετε μέλη της γιορτής, όπου διάφοροι Κροάτες και ξένοι καλλιτέχνες της Eurovision θα μοιραστούν τη σκηνή στην κροατική πρωτεύουσα.

Η Emilija Kokić, η νικήτρια της Eurovision 1989 για τη Γιουγκοσλαβία με το συγκρότημα Riva, είναι η πρώτη επιβεβαιωμένη ερμηνεύτρια αυτής της θεαματικής εκδήλωσης. Δεν θα ερμηνεύσει μόνο το εμβληματικό τραγούδι της “Rock Me Baby“, αλλά θα χαρίσει στο κοινό ένα μείγμα από άλλες επιτυχίες της Eurovision.

Σε μια μοναδική ανατροπή, η εκδήλωση θα φιλοξενήσει ερμηνευτές που συμμετείχαν στο Dora, την εθνική επιλογή της Κροατίας για τη Eurovision, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ερμηνεύσουν τραγούδια της Eurovision, ακόμη και αν δεν έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα τους στη διεθνή σκηνή.

Η ποικίλη σύνθεση, που εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, υπόσχεται μια συναυλιακή υπερπαραγωγή με καλλιτέχνες από διάφορες εκδόσεις της Eurovision, μεταμορφώνοντας το Ζάγκρεμπ σε μια μεγάλη γιορτή της Eurovision, συνυφασμένη με θρυλικές επιτυχίες του διαγωνισμού που έχουν γοητεύσει το κοινό εδώ και σχεδόν εβδομήντα χρόνια.

Κρατήστε την ημερομηνία, 8 Ιουνίου, στο Ζάγκρεμπ!

Σύντομα, θα ανακοινωθούν και άλλοι καλλιτέχνες της Eurovision, υποσχόμενοι μια ακόμη πιο αστραφτερή βραδιά. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτό το σημαντικό μουσικό θέαμα, φροντίστε να προμηθευτείτε έγκαιρα εισιτήρια. Ενεργήστε γρήγορα, καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων με έκπτωση είναι περιορισμένος. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό στούντιο με μια εντυπωσιακή σκηνή στο Boćarski dom στο Ζάγκρεμπ.

Αυτό το μεγαλειώδες συναυλιακό θέαμα αποτελεί μέρος ενός φοιτητικού προγράμματος του Πανεπιστημίου VERN‘ στο Ζάγκρεμπ. Μη χάσετε τη μαγεία της Eurovision- προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και αφεθείτε στη μεγάλη γιορτή της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στη γειτονική Κροατία.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Ετοιμαστείτε για μια νύχτα γεμάτη μαγεία της Eurovision στο Ζάγκρεμπ!

Dora 2024

Φέτος το Dora 2024 θα έχει δύο ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό.

  • Πρώτος Ημιτελικός – 22 Φεβρουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός – 23 Φεβρουαρίου
  • Μεγάλος Τελικός – 25 Φεβρουαρίου

Υπενθυμίζουμε ότι οι είκοσι τέσσερις καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Dora 2024 μαζί με τους τίτλους των τραγουδιών τους είναι:

  1. A TAMBURITZA LULLABY – Alen Đuras
  2. BABAROGA – Let 3
  3. BABY, BABY – Noelle
  4. CAN WE TALK – Boris Štok
  5. DIAMONDS – Natalie Balmix
  6. TO THE MOON – Pavel
  7. GASOLINE – Marcela
  8. HOW DO YOU LOVE ME – Erna
  9. LYING EYES – Vinko
  10. MORE – Lana Mandarić
  11. NEBO PLAČE – James Night
  12. I DON’T CRY FOR HER – Saša Lozar
  13. INVINCIBLE – Barbara Munjas
  14. I DON’T BELIEVE YOU – Lara Demarin
  15. SINCE I DREAM OF YOU – The Splitters
  16. ONE DAY – Misha
  17. PAMETNOM DOSTA – ET
  18. BLUE BUTTERFLY – Lu Dedić
  19. RIM TIM TAGI DIM – Baby Lasagna
  20. SWEET TEARS, BITTER LOVE – Fire
  21. GOD WILL GIVE HAPPY DAYS – Stefany Žužić
  22. SILENCE – Eugen
  23. DRINK WATER TO BE SOBER – Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin
  24. BELOVED WOMAN – Damir Kedžo

Την Κροατία πέρσι εκπροσώπησαν οι Let 3 με το τραγούδι “Mama ŠČ!”. Το δημοφιλές στην Κροατία συγκρότημα κατέλαβε την 13η θέση με συνολικά 123 βαθμούς, η οποία αποτελεί την καλύτερη επίδοση της χώρας τα τελευταία χρόνια στον Διαγωνισμό.

Πηγή: Evrovizija.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *