Baby Lasagna: Δεν περίμενα ποτέ να με επιλέξουν! | Συνέντευξη

O Baby Lasagna (Marko Purišić) είναι υποψήφιος στον εθνικό τελικό της Κροατίας Dora 2024 με το τραγούδι Rim Tim Tagi Dim. Σήμερα μας παραχώρησε συνέντευξη και μας άνοιξε την καρδιά του για το τραγούδι του και το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει.

Οι μουσικές του επιρροές

Μου αρέσουν οι Rammstein, η ραπ και η χορευτική μουσική. Μου αρέσουν όλα τα είδη μουσική και να τα αναμειγνύω για να δω το αποτέλεσμα.

Μου αρέσει το γερμανικό συγκρότημα Electric Callboy, οι System of a Down, αλλά και κλασικοί συνθέτες όπως ο Μπετόβεν και ο Βιβάλντι. Από ποπ καλλιτέχνες ξεχωρίζω τον Weeknd.

Πώς αποφάσισε να στείλει το τραγούδι στο Dora

Οι φίλοι μου το άκουσαν και πρότειναν να το γράψω στα κροατικά, κάτι που όμως δεν έκανα. Έκανα αίτηση συμμετοχής και με δέχτηκαν σαν επιλαχόντα. Στη συνέχεια η ZSA ZSA αποχώρησε ξαφνικά και με ειδοποίησαν ότι θα την αντικαταστήσω.

Το τραγούδι αρχικά γράφτηκε για να γεμίσει το άλμπουμ μου, δεν σκέφτηκα να κυκλοφορήσει ως single ή να κάνω βίντεο. Δεν γράφτηκε ειδικά για το Dora. Μένω έκπληκτος που αρέσει στον κόσμο και αντιδρούν καλά. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω #2 στα Youtube Trends της Κροατίας! Είναι τρελό!

Το μήνυμα του τραγουδιού

Το τραγούδι μιλάει για έναν νέο που αφήνει το χωριό του για μια καλύτερη ζωή στην πόλη. Φεύγει με βαριά καρδιά, αλλά ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. Είναι μεν αστείο, αλλά μιλάει για ένα πρόβλημα της Κροατίας με τόσους νέους ανθρώπους που φεύγουν για ένα καλύτερο αύριο.

Τι θα δούμε στη σκηνή;

Δεν θα είναι μόνο το συγκρότημα στη σκηνή, θα είναι ένα θεαματικό σόου με ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα θα είναι αστείο.

Ποιες συμμετοχές της Eurovision ξεχωρίζει;

Πολλοί με έχουν συγκρίνει με τον Kaarija, αλλά η σύγκριση είναι άδικη και για τους δύο. Μου αρέσει πολύ σαν καλλιτέχνης και νευρίασα που δεν κέρδισε πέρυσι!

Ποια άλλα τραγούδια του Dora του αρέσουν;

Μου αρέσει το Babaroga, αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί είμαι φαν των Let 3 από παιδί. Χάρη σε αυτούς η Κροατία ακούστηκε ξανά στη Eurovision μετά από χρόνια.

Το μήνυμα του Baby Lasagna στους αναγνώστες μας

Εκπλήσσομαι ευχάριστα που με προσέξατε και σας άρεσε το τραγούδι μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να σας δω στη Σουηδία!

Ευχαριστούμε τον Baby Lasagna και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *