Κύπρος: Ανατριχιαστική η Silia στις πρώτες της πρόβες!

Την τελική της προετοιμασία για την Eurovision 2024, ξεκίνησε το διάστημα αυτό η Silia Kapsis στο Λος Άντζελες, υπό την εποπτεία φυσικά των δύο χορογράφων της Kelly Sweeney και Guy Groove. Ήδη το 70% της χορογραφίας έχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Από την αρχή της εβδομάδας η Silia Kapsis βρίσκεται στο Λος Άντζελες, ξεκινώντας εντατικές πρόβες στη χορογραφία που θα μας παρουσιάσει επί σκηνής, τον Μάιο στο διαγωνισμό της Eurovision. Οι δύο καταξιωμένοι χορογράφοι, Kelly Sweeney και Guy Groove, έχουν δουλέψει ξανά στο παρελθόν με την Silia και έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ εντυπωσιακό και απαιτητικό, κάτι που αναδεικνύει το απίστευτο ταλέντο της φετινής Κύπριας εκπροσώπου στο διαγωνισμό.

Εμείς πήραμε μία μικρή γεύση από ό,τι έχει ετοιμάσει η ομάδα μέχρι στιγμής και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η ερμηνεία της Silia είναι ανατριχιαστική. Κρατά το βλέμμα του θεατή καρφωμένο πάνω της από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς να θυμίζει σε κανένα σημείο παρόμοιες εμφανίσεις που έχουμε δει στο διαγωνισμό.

Η εμφάνιση θα είναι νεανική, σύγχρονη, απόλυτα τηλεοπτική. Εξάλλου έγινε αφού υπήρξε πρώτα ο σχεδιασμός των led και των φώτων που θα χρησιμοποιηθούν στην εμφάνιση της Silia, ώστε όλα να δένουν αρμονικά και να δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα από όλες τις απόψεις.

Στο Λος Άντζελες είναι από χθες και οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός, οι οποίοι έφτασαν εκεί για να παρακολουθήσουν τις πρόβες και την εξέλιξη τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Silia θα μεταβεί στην Κύπρο για να δώσει τις πρώτες της συνεντεύξεις στα media της χώρας, αλλά και στην συνέχεια να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του video clip του Liar. Σκηνοθέτης του video clip θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που ήταν ο σκηνοθέτης του Last Dance της Stefania και του Die Together της Amanda.

Με μεγαλύτερη πλέον σιγουριά και αισιοδοξία η κυπριακή αποστολή, αφού σιγά-σιγά σχηματοποιούνται όλα όσα έχουν σχεδιάσει για την φετινή τους συμμετοχή, συνεχίσουν τις προετοιμασίες της για τον φετινό διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *